Λόγια του Βαρδάρη

  • Το πλεόνασμα και η κόντρα Μ. Ζορπίδη - Γ. Αμανατίδη
    13/01/2019 12:12

    Το πλεόνασμα και η κόντρα Μ. Ζορπίδη - Γ. Αμανατίδη

    Στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της βασιλόπιτας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ο  πρόεδρός του, Μιχάλης Ζορπίδης, άρχισε να κάνει έναν απολογισμό του έργου του: εκδηλώσεις, ημερίδες, σεμινάρια, συμμετοχή σε εκθέσεις, πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα κλπ.

    Αναφέρθηκε στα οικονομικά του Ε.Ε.Θ. λέγοντας ότι το 2018 «καταφέραμε να έχουμε πλεόνασμα 600.000 ευρώ, παρά το γεγονός ότι διοργανώσαμε δεκάδες εκδηλώσεις και επιχορηγήσαμε δεκάδες σωματεία και φορείς για να διοργανώσουν τις δικές τους εκδηλώσεις που πάντα έχουν σα στόχο την προβολή των επαγγελματιών και την ενίσχυση της αγοράς». 

    Και κάπου εκεί ακούστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης, να λέει ότι και η κυβέρνηση κατάφερε να έχει πλεόνασμα. «Έχετε πλεόνασμα γιατί δεν πληρώνετε τον κόσμο. Μόνο σε μένα χρωστάτε 250.000 ευρώ» σχολίασε από μικροφώνου ο κ. Ζορπίδης. Όπως μάθαμε, η επιχείρηση του κ. Ζορπίδη έχει λαμβάνειν για υπηρεσίες που παρείχε για τη μεταφορά προσφύγων. Για αυτό τόσο λάβρος ο πρόεδρος.

    Πάντως, ματαίως προσπαθούσε να λάβει το λόγο για να απαντήσει ο κ. Αμανατίδης, για όλο το υπόλοιπο της βραδιάς.