Λόγια του Βαρδάρη

 • Το ορθογραφικό λάθος της Νοτοπούλου στο Instagram
  06/01/2019 22:43

  Το ορθογραφικό λάθος της Νοτοπούλου στο Instagram

  Σχόλιο, ενθουσιασμό, χαμόγελο και καλό κλίμα θέλησε να υποδηλώσει σε μια δημοσίευση στο Instagram, η Κατερίνα Νοτοπούλου με μια φωτογραφία από την κοπή της πίτας της ΕΣΗΕΜΘ που καθόταν δίπλα σε άλλους υποψήφιους δημάρχους Θεσσαλονίκης, όπως η Καλυψώ Γούλα, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Νίκος Ταχιάος. Ωστόσο η κ. Νοτοπούλου, αστόχησε να μας περάσει το μήνυμα που ήθελε, καθώς έβγαλε μάτι με το ορθογραφικό λάθος που έκανε στην δημοσίευση.

  Στη βιασύνη της, πριν φύγει η ημέρα, να αναρτήσει την παρουσία της ως υπουργού- υποψήφιας δημάρχου στην εκδήλωση της ΕΣΗΕΜΘ, της ξέφυγε ένα καραμπινάτο ορθογραφικό λάθος. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Νοτοπούλου, έκανε λάθος την λέξη «ήμασταν» και έγραψε «είμασταν»... «Και είμασταν όλες και όλοι υποψήφιοι» είναι η λεζάντα που έγραψε στο instastory η υπουργός Μακεδονίας Θράκης...

  instastory-notopoulou.jpg


  Ας προσέχει, γιατί αυτά τα ατοπήματα δεν συγχωρούνται σε μια απόφοιτο της φιλοσοφικής...

  Η διόρθωση μετά το δημοσίευμα του makthes.gr 

  Νέα ανάρτηση έκανε η Κατερίνα Νοτοπούλου, αυτή την φορά γράφοντας σωστά το «ήμασταν», μετά το δημοσίευμα του makthes.gr για το ορθογραφικό λάθος στο instastory.

  H αρχική και λανθασμένη ορθογραφικά δημοσίευση της υπουργού έγινε στις 22:00. Το σχετικό άρθρο, με το παραπάνω κείμενο ανέβηκε στις 22:43 και στις 00:09 η Κατερίνα Νοτοπούλου κατέβασε την αρχική δημοσίευση ανεβάζοντας νέο instastory, με σωστή ορθογραφία στο ρήμα «ήμασταν» που το είχε γράψει «είμασταν».

  Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης φαίνεται να έχει σπουδαία αντανακλαστικά στα social media, αποδεικνύοντας ότι παρακολουθεί το makthes.gr κι ότι μαθαίνει από τα λάθη της...

  Το διορθωμένο instastory:

  notopoulou-insta.jpg

Δείτε ακόμα