Λόγια του Βαρδάρη

  • Το νέο “στρατηγείο” του Σίμου, εν μέσω της πανδημίας
    27/03/2020 16:23

    Το νέο “στρατηγείο” του Σίμου, εν μέσω της πανδημίας

    Στην πρώτη γραμμή της μάχης, ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού, μπήκε από τις πρώτες κιόλας μέρες τω νέων μέτρων, ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος σχεδόν… νυχθημερόν βρίσκεται στο δημαρχείο, όπου έστησε νέο «στρατηγείο», για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την πανδημία, συντονίζοντας όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

    Ούτως ή άλλως ο κ. Δανιηλίδης είναι πάντα… αεικίνητος, πόσο μάλλον σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, με την πανδημία να εξαπλώνεται. Οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Νεάπολης – Συκεών διευρύνθηκαν, με απόφαση του δημάρχου, χτυπώντας «κόκκινο» τις τελευταίες μέρες, καθώς κύριο μέλημα του κ. Δανιηλίδη είναι να εξυπηρετούνται χωρίς προβλήματα όλες οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, που δεν μπορούν να μετακινηθούν, λόγω των περιοριστικών μέτρων.

    Όλος αυτός ο καλός συντονισμός, που πέτυχε ο δήμαρχος εν μέσω της πανδημίας, είχε ως αποτέλεσμα, μέσα σε μόλις μια εβδομάδα να εξυπηρετηθούν κατ΄ οίκον 2.500 πολίτες που χρειάστηκαν βοήθεια στο σπίτι.

    Το έργο του πάντως και την προσφορά του κ. Δανιηλίδη, δεν αναγνωρίζουν μόνο οι πολίτες των τεσσάρων δημοτικών ενοτήτων, αλλά και κρατικοί φορείς, όπως η Π.Υ Η στήλη πληροφορείται πως ένα μεγάλο ευχαριστώ, μέσω επιστολής, δέχθηκε από τον πύραρχο Μ. Στόϊκο, καθώς συνεργεία που μίσθωσε ο δήμος, χωρίς να είναι υποχρεωμένος, απολύμαναν τον τέταρτο Λιμενικό Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης.