Λόγια του Βαρδάρη

  • Το ευχαριστώ για τους πρόσφυγες στο δήμαρχο Δέλτα
    12/05/2020 15:14

    Το ευχαριστώ για τους πρόσφυγες στο δήμαρχο Δέλτα

    Ευχαριστήρια επιστολή για την βοήθεια που παρείχε στο κέντρο φιλοξενίας Προσφύγων Διαβατών καθ όλη τη διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού έστειλε η υπεύθυνη της Ανοιχτής Δομής Προσωρινής Υποδοχής Διαβατών Ουρανία Τσιτσούλη στο δήμαρχο Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη.

    Στην επιστολή η κ Τσιτσούλη ευχαριστεί τον δήμαρχο Δέλτα για την καθοριστική συμβολή στην «διατήρηση καθαρού περιβάλλοντος και προστασίας της υγιεινής των φιλοξενούμενων και των εργαζομένων στη Δομή». Οι προσπάθειες που έγιναν από τη διοίκηση του δήμου Δέλτα ώστε να μείνει η Δομή καθαρή απέδωσαν, καθώς μέχρι στιγμής δεν σημειώθηκε κανένα κρούσμα κορονοϊού τόσο στους πρόσφυγες όσο και στους εργαζόμενους.

    Συγκεκριμένα με απόφαση του Δημάρχου κ Ιωαννίδη και τη συμβολή του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Γιώργου Κυριακίδη εκπονήθηκε ένα σχέδιο διαρκούς αποκομιδής απορριμμάτων από τη δομή προκειμένου να μην προκληθούν εστίες μόλυνσης. Στον ίδιο σχεδιασμό συμπεριλήφθηκε και η συχνή απολύμανση των κάδων απορριμμάτων προκειμένου να διατηρηθεί καθαρός ο εξωτερικός χώρος της δομής. Το σχέδιο λειτούργησε ταυτόχρονα με τον καθαρισμό, την αποκομιδή απορριμμάτων, την απολύμανση των κάδων και την απολύμανση δρόμων και πλατειών όλων των δημοτικών κοινοτήτων του δήμου Δέλτα για την προστασία όλων των πολιτών.