Λόγια του Βαρδάρη

  • Ti ξέρουν αυτοί για την Ελλάδα που μόνο την Ελλάδα ξέρουν;
    30/11/2018 21:51

    Ti ξέρουν αυτοί για την Ελλάδα που μόνο την Ελλάδα ξέρουν;

    Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μίλησε για την πορεία της Οικονομίας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης. Εκεί αφού ανέπτυξε τη θετική πορεία των αριθμών βρήκε χρόνο να μοιραστεί με το κοινό τη γνώμη του και σε ό,τι αφορά το Μακεδονικό ζήτημα. Μάλιστα επέλεξε ένα απόφθεγμα ενός Άγγλου ποιητή. Σύμφωνα με τον ίδιο, ένας ποιητής είχε πει: "Τί ξέρουν αυτοί για την Αγγλία που μόνο την Αγγλία ξέρουν", εννοώντας ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για τρόπους ζωής εκτός συνόρων πάρα μόνο για τη δική τους χώρα.
    "Γι' αυτούς που θέλουν να καπελώσουν τη συμφωνία ώστε να χωρίσουν τους Έλληνες και λένε ότι δεν είναι για το συμφέρον μας και ότι δεν αγαπάμε την Ελλάδα, τί ξέρουν αυτοί για την Ελλάδα που μόνο την Ελλάδα ξέρουν" κατέληξε χαρακτηριστικά.

    Φυσικά, ο κος Τσακαλώτος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση πως θα τους αφήσει καμμένη γη. Έτσι είπε χαρακτηριστικά:"Η αντιπολίτευση λέει ότι τους αφήνουμε "καμμένη γη". Δεν αφήνουμε τίποτα γιατί δεν έχουμε σκοπό να φύγουμε."