Λόγια του Βαρδάρη

  • Τι έκανε ο Κ. Ζέρβας σε σύσκεψη για το Ελληνικό;
    04/10/2019 15:24

    Τι έκανε ο Κ. Ζέρβας σε σύσκεψη για το Ελληνικό;

    Σε σύσκεψη που συγκάλεσε προ ημερών ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Ιωάννης Κωνσταντάτος, και στη συνέχεια στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Αργυρούπολη, για το μείζον θέμα της μεγάλης επένδυσης την περιοχή του αεροδρομίου, συμμετείχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, και μάλιστα όπως πληροφορείται η στήλη, ήταν ο μοναδικός Βορειοελλαδίτης αιρετός.

    Η συμμετοχή του κ. Ζέρβα στη σύσκεψη ενός δήμου της Αττικής, προκάλεσε απορίες και ερωτηματικά, ενώ έβαλε σε σκέψεις πολλούς αιρετούς, καθώς η επένδυση του Ελληνικού μπορεί να είναι ένα έργο εθνικής σημασίας, αλλά δεν σχετίζεται με το δήμο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα η παρουσία του δημάρχου της πόλης, προκάλεσε και πολλές γκρίνιες στους κόλπους των αυτοδιποικητικών της Αττικής, κυρίως όμως προκάλεσε την αντίδραση των δημάρχων, Γλυφάδας και Αλίμου κ.κ Γιώργο Παπανικολάου και Ανδρέα Κονδύλη, οι οποίοι δεν κλήθηκαν στη σύσκεψη και ως εκ τούτου δεν πήγαν στην εκδήλωση.

    Πάντως ο κ. Ζέρβας εθεάθη αργά το βράδυ της ίδια μέρας, σε γνωστό εστιατόριο της κοσμικής Γλυφάδας, παρέα με φίλους και συνεργάτες.