Λόγια του Βαρδάρη

  • Τι είπε για τα «μπουζούκια» και τη Μύκονο ο Χαρδαλιάς
    09/06/2020 18:52

    Τι είπε για τα «μπουζούκια» και τη Μύκονο ο Χαρδαλιάς

    Κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Χαρδαλιάς σχολίασε και όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην Μύκονο, τονίζοντας πως δεν θα υπάρχει καμία έκπτωση στη δημόσια υγεία και ότι όλοι οι επιχειρηματίες θα πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένα πρωτόκολλα. 

    Όμως, στο περιθώριο της επίσκεψής του στον υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ρωτήθηκε και για το άνοιγμα των μεγάλων νυχτερινών κέντρων. Το πρώτο κέντρο διασκέδασης, αναμένεται να ανοίξει το ερχόμενο Σάββατο 14 Ιουνίου αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν θα υπάρχουν εξειδικευμένα νέα μέτρα. «Θα ισχύει ο,τι και για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις» είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς για τα κέντρα διασκέδασης, πριν αποχωρήσει από το ΥΜΑΘ, εξηγώντας πως «τα μέτρα τα μελετούν οι λοιμωξιολόγοι, θα τα ανακοινώσει το υπουργείο Ανάπτυξης και η Πολιτική Προστασία θα τα εφαρμόσει και θα επιτηρεί». 

    Πάντως, ο Νίκος Χαρδαλιάς συζητώντας με δημοσιογράφους κατά την αποχώρηση του από το ΥΜΑΘ, σημείωσε πως αν υπάρξουν εικόνες συνωστισμού παρόμοιες με αυτές από τη Μύκονο και στα νυχτερινά κέντρα, τότε θα προχωρήσουν στις ίδιες κυρώσεις.