Λόγια του Βαρδάρη

  • Θεσσαλονικιός πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Γ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
    04/10/2019 00:16

    Θεσσαλονικιός πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Γ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

    Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η διαδικασία ορισμού της 7μελους Γραμματείας Οργανωτικού του ΣΥΡΙΖΑ, για τις κινήσεις διεύρυνσης του. 

    Ανάμεσα στα ονόματα της Γ.Ο., ξεχώρισε αυτό του Θεσσαλονικιού πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χάρκη Τσιόκα. Ως βουλευτής, υπηρέτησε στην Επιτροπή για θέματα Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Αυτοδιοίκησης. Υπήρξε από τα σημαντικά στελέχη των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, καθώς διετέλεσε γενικός γραμματέας στο υπουργείο Εσωτερικών αλλά και στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών. Επίσης, είχε διοριστεί περιφερειάρχης ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

    Όμως στο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, μετέχουν ακόμα δυο στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για τον Νίκο Μπίστη και τον Αντώνη Κοτσακά. Να σημειωθεί πως ο κ. Κοτσακάς συμμετέχει ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι Ν. Μπίστης και Χ. Τσιόκας ως  Προοδευτική Συμμαχία. 

    Τα υπόλοιπα μέλη της Γραμματείας Οργανωτικού είναι  οι Έφη Καλαμαρά, Κατερίνα Κνίτου, Κώστας Πουλάκης και από τη ΔΗΜΑΡ  ο Στέρχιος Καλπάκης. 

    Το όργανο του ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει το έργο διεύρυνσης του κόμματος και προσέλκυση νέων στελεχών μέχρι το Τακτικό Συνέδριο. Άμεσα αναμένεται να αρχίσουν εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στους 54 νομούς της χώρας, που θα οργανώσει το νέο όργανο, με πρώτο σταθμό την Αχαΐα.