ΓΕΥΣΕΙΣ

The Food Magazine: Κυκλοφορεί αύριο με τη "Μακεδονία της Κυριακής"

Ένα μοναδικό περιοδικό 84 σελίδων με γεύσεις σαρακοστιανές αυτή την Κυριακή στα περίπτερα

 07/03/2020 13:56

The Food Magazine: Κυκλοφορεί αύριο με τη "Μακεδονία της Κυριακής"

Αυτή την Κυριακή 8/3 η "Μακεδονία" είναι πιο νόστιμη από ποτέ. Μη χάσετε μαζί με την εφημερίδα το νηστίσιμο και λαχταριστό The Food Magazine


Ο Μανώλης Παπουτσάκης δημιουργεί σαρακοστιανές συνταγές μόνο για τους αναγνώστες της "Μακεδονίας"

Κωνσταντίνος Σαρρής: Ο σεφ του Κυριάκου Μητσοτάκη αποκαλύπτει τις διατροφικές συνήθειες του πρωθυπουργού

Νηστεία χωρίς γέροντα Επιφάνιο δεν γίνεται: Μαγειρεύει μαζί μας στην «Πλατεία Σκρα» για να μας μυήσει στις νηστίσιμες γεύσεις.

Αφιέρωμα: The vegan side of life... Τα πάντα για τον βιγκανισμό: Τι είναι, πώς μπορείτε να γίνετε κι εσείς vegan και πεντανόστιμες συνταγές που θα σας κάνουν να πείτε το κρέας...ρεβύθι.

Αυτή την Κυριακή 8/3 η "Μακεδονία" είναι πιο νόστιμη από ποτέ. Μη χάσετε μαζί με την εφημερίδα το νηστίσιμο και λαχταριστό The Food Magazine


Ο Μανώλης Παπουτσάκης δημιουργεί σαρακοστιανές συνταγές μόνο για τους αναγνώστες της "Μακεδονίας"

Κωνσταντίνος Σαρρής: Ο σεφ του Κυριάκου Μητσοτάκη αποκαλύπτει τις διατροφικές συνήθειες του πρωθυπουργού

Νηστεία χωρίς γέροντα Επιφάνιο δεν γίνεται: Μαγειρεύει μαζί μας στην «Πλατεία Σκρα» για να μας μυήσει στις νηστίσιμες γεύσεις.

Αφιέρωμα: The vegan side of life... Τα πάντα για τον βιγκανισμό: Τι είναι, πώς μπορείτε να γίνετε κι εσείς vegan και πεντανόστιμες συνταγές που θα σας κάνουν να πείτε το κρέας...ρεβύθι.

ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία