The Food Magazine: Κυκλοφορεί αύριο με τη "Μακεδονία της Κυριακής"
07/03/2020 13:56
07/03/2020 13:56
Αυτή την Κυριακή 8/3 η "Μακεδονία" είναι πιο νόστιμη από ποτέ. Μη χάσετε μαζί με την εφημερίδα το νηστίσιμο και λαχταριστό The Food Magazine
Ο Μανώλης Παπουτσάκης δημιουργεί σαρακοστιανές συνταγές μόνο για τους αναγνώστες της "Μακεδονίας"
Κωνσταντίνος Σαρρής: Ο σεφ του Κυριάκου Μητσοτάκη αποκαλύπτει τις διατροφικές συνήθειες του πρωθυπουργού
Νηστεία χωρίς γέροντα Επιφάνιο δεν γίνεται: Μαγειρεύει μαζί μας στην «Πλατεία Σκρα» για να μας μυήσει στις νηστίσιμες γεύσεις.
Αφιέρωμα: The vegan side of life... Τα πάντα για τον βιγκανισμό: Τι είναι, πώς μπορείτε να γίνετε κι εσείς vegan και πεντανόστιμες συνταγές που θα σας κάνουν να πείτε το κρέας...ρεβύθι.
Αυτή την Κυριακή 8/3 η "Μακεδονία" είναι πιο νόστιμη από ποτέ. Μη χάσετε μαζί με την εφημερίδα το νηστίσιμο και λαχταριστό The Food Magazine
Ο Μανώλης Παπουτσάκης δημιουργεί σαρακοστιανές συνταγές μόνο για τους αναγνώστες της "Μακεδονίας"
Κωνσταντίνος Σαρρής: Ο σεφ του Κυριάκου Μητσοτάκη αποκαλύπτει τις διατροφικές συνήθειες του πρωθυπουργού
Νηστεία χωρίς γέροντα Επιφάνιο δεν γίνεται: Μαγειρεύει μαζί μας στην «Πλατεία Σκρα» για να μας μυήσει στις νηστίσιμες γεύσεις.
Αφιέρωμα: The vegan side of life... Τα πάντα για τον βιγκανισμό: Τι είναι, πώς μπορείτε να γίνετε κι εσείς vegan και πεντανόστιμες συνταγές που θα σας κάνουν να πείτε το κρέας...ρεβύθι.
ΣΧΟΛΙΑ