Λόγια του Βαρδάρη

  • Θ. Παππάς: "Η νέα διοίκηση -που δεν βρήκε τίποτα- θα τα εγκαινιάσει αύριο, σαν δικά της έργα"
    29/06/2020 17:19

    Θ. Παππάς: "Η νέα διοίκηση -που δεν βρήκε τίποτα- θα τα εγκαινιάσει αύριο, σαν δικά της έργα"

    Πυρ και μανία έγινε με την νέα διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, ο πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θανάσης Παππάς με αφορμή την αυριανή επιθεώρηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον "στον ανακαινισμένο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) του Δήμου Θεσσαλονίκης" όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου. 

    "Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκο Ζεϊμπέκη, θα επισκεφθεί τον χώρο του ΣΜΑ (οδός Ποσειδώνος 60Α, πίσω από το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος»), για να πραγματοποιήσει αυτοψία στα έργα που εξελίχθηκαν για την αναβάθμιση του χώρου και για τη βελτίωση της αποδοτικότητάς του" υπογραμμίζεται στο σχετικό δελτίο τύπου. 

    Ο κ. Παππάς έγραψε στο facebook: "Έργα και παρεμβάσεις στο ΣΜΑ. 4η πρέσα, ασφαλτοστρώσεις,νέα γραφεία και βοηθητικοί χώροι κ.α. Ολοι ξέρουν κι ειδικότερα οι εργαζόμενοι στη καθαριότητα,πως και πότε έγιναν. Όσοι δεν θυμούνται ας ανατρέξουν στα σχετικά δημοσιεύματα. Όμως η νέα διοίκηση -που δεν βρήκε τίποτα- θα τα εγκαινιάσει αύριο, σαν δικά της έργα. Θεέ και Κύριε...!".

    Ο κ. Παππάς μάλιστα συνόδευσε την σχετική ανάρτησή του με δημοσίευμα του 2017 στο οποίο ο ίδιος τότε ανέφερε αναλυτικά όλες τις παρεμβάσεις που είχαν γίνει στον τομέα της Καθαριότητας. "Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων και Περιβάλλοντος έδωσε έμφαση στο έργο επέκτασης του συστήματος συμπίεσης απορριμμάτων και διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου του ΣΜΑ (4η πρέσα), που ολοκληρώθηκε μέσα σε δύο χρόνια (2014 έως 2016), με συνολική δαπάνη 1.687.680,48€ και με χρηματοδότηση επίσης από το ΕΣΠΑ. «Στόχοι της συγκεκριμένης μελέτης ήταν να επιτευχθεί ο περιορισμός του όγκου βεβαρημένου αέρα και της ηχορύπανσης, καθώς και η αναβάθμιση των υπαίθριων χώρων, με ταυτόχρονη βελτίωση του μικροκλίματος στο ΣΜΑ. Το έργο αυτό είναι κομβικής σημασίας και συμβάλλει σημαντικά στον περιφερειακό σχεδιασμό, καθώς ο ΣΜΑ καθίσταται βασικός αποδέκτης απορριμμάτων των δήμων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης" έγραφε το τότε δημοσίευμα.