Λόγια του Βαρδάρη

 • Τετ –α – τετ δημάρχου Δέλτα με Δ. Βαρτζόπουλο και Π. Γεωργιάδη
  28/01/2020 14:16

  Τετ –α – τετ δημάρχου Δέλτα με Δ. Βαρτζόπουλο και Π. Γεωργιάδη

  Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πιτας του πολιτικού Γραφειο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας της Β Θεσσαλονίκης Δημήτρη Βαρτζόπουλου παρέστη ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης αποδεχόμενος την πρόσκληση του βουλευτή της Ν.Δ. Ο δήμαρχος Δέλτα προλόγισε τον κ Βαρτζόπουλο αναφερόμενος στην επιστημονική και την πολιτική του δραστηριότητα επίσης εξείρε το σημαντικό έργο που όπως είπε επιτελεί ο κ Βαρτζόπουλος με την ιατρική του ιδιότητα και τον χαρακτήρισε ως «μια ηθική και εργατική προσωπικότητα στο χώρο της πολιτικής». 

  Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ Ιωαννίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κ Βαρτζόπουλο για τις αδυναμίες της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Ο κ Βαρτζόπουλος δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό του δημάρχου Δέλτα προκειμένου να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων τόσο του δήμου Δέλτα όσο και της ευρύτερης Δυτικής Πλευράς της πόλης. 

  Στο μεταξύ ο κ Ιωαννίδης είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου Πάτροκλο Γεωργιάδη όπου του έθεσε τα προβλήματα της δομής που στεγάζεται στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά. Ο κ Γεωργιαδης κάλεσε τον δήμαρχο Δέλτα σε συνάντηση στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσουν διεξοδικά το θέμα της λειτουργίας της δομής.