Λόγια του Βαρδάρη

  • Τέσσερις γυναίκες συζήτησαν για τις προοδευτικές πολιτικές
    06/10/2022 19:54

    Τέσσερις γυναίκες συζήτησαν για τις προοδευτικές πολιτικές

    «Προοδευτική Ευρώπη: Μέλλον και Προκλήσεις» ήταν ο τίτλος εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη από το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη και τη Διακυβέρνηση.

    Κεντρική ομιλήτρια ήταν η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη που αναφέρθηκε στην ανάγκη σύγκλισης των πολιτικών δυνάμεων στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα. Επίσης στο πάνελ συμμετείχαν η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Μαριλένα Κοππά και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Α’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε θέματα προοδευτικών πολιτικών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

    Άξιο αναφοράς, είναι ότι την εκδήλωση παρακολούθησαν μέλη και στελέχη του προοδευτικού χώρου, από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, καθηγητές πανεπιστημίου, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, βουλευτές κ.α.

    Όπως ανέφεραν στα «πηγαδάκια» η εκδήλωση εκπλήρωσε τον στόχο της και αυτό που λέει ο τίτλος της. Την παρακολούθησαν εκπρόσωποι από τον προοδευτικό χώρο και όχι κάποιο συγκεκριμένο κομματικό ακροατήριο.

    Ικανοποίηση και για την επιλογή των ομιλητών καθώς όπως φάνηκε οι τέσσερις γυναίκες γέμισαν την... αίθουσα του αμφιθεάτρου του ΤΕΕ/ Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας.