Λόγια του Βαρδάρη

 • Ταχιάος σε ΣΥΡΙΖΑ: Το πάρτι τελείωσε μαζί με τα ψέματα
  20/12/2019 14:44

  Ταχιάος σε ΣΥΡΙΖΑ: Το πάρτι τελείωσε μαζί με τα ψέματα

  Με μια μακροσκελή ανακοίνωσή του στο facebook ο πρόεδρος της «Αττικό Μετρό Α.Ε.» Νίκος Ταχιάος αναφέρθηκε στην πρόσφατη γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) υπέρ της λύσης της απόσπασης και επανατοποθέτησης των αρχαίων του σταθμού Βενιζέλου. Ο κ. Ταχιάος μάλιστα σήμερα συμπληρώνει τρεις μήνες στην θέση του προέδρου της εταιρίας και προχώρησε σε έναν μίνι απολογισμό.

  «Η διοίκηση της Αττικό Μετρό άλλαξε ρότα, από την εποχή της «επικοινωνίας» επέστρεψε στην δουλειά» αναφέρει και συμπληρώνει: «Η εποχή της εργαλειοποίησης του έργου του μετρό Θεσσαλονίκης τελείωσε». Υποσχέθηκε μάλιστα πως η σημερινή διοίκηση της «Αττικό Μετρό Α.Ε.» θα απογειώσει το Μετρό.

  Ο κ. Ταχιάος στρέφει τα βέλη του και κατά του ΣΥΡΙΖΑ. «Βεβαίως για τους ΣΥΡΙΖΑίους όλα αυτά αποτελούν άγνωστες εικόνες. Στην παρουσία μας στο ΚΑΣ και ειδικά στη δική μου, είδαν θεατρικότητα και περφόρμανς. Τα τεχνικά θέματα, ακόμη και οι νομικές προσεγγίσεις είναι άγνωστες έννοιες. Η μόνη αποδεκτή γι’ αυτούς γλώσσα είναι η χειραγώγηση της κοινής γνώμης με ψέματα, η συναισθηματική διαχείριση του γνήσιου ενδιαφέροντος καλοπροαίρετων συμπολιτών μας, η κατασυκοφάντηση και η ενοχοποίηση της αντίθετης άποψης, η σκηνοθετημένη εικονική πραγματικότητα, ο ηθικός εκφοβισμός και ο ψυχολογικός εκβιασμός. Και πίσω απ΄ όλα αυτά, δίπλα στους κακομαθημένους πρωταγωνιστές που έστρωναν το έδαφος για να φτιάξουν προίκες, ο καθένας για τις προτεραιότητές του, βρίσκεται ένα κόμμα σε κρίση πλέον, απίθανα δορυφορικά γκρουπούσκουλα, γνωστές στην πόλη παρέες, ακόμη και οικογένειες. Σε αυτούς απευθύνομαι: Κυρίες και κύριοι, σας έχω νέα: Το πάρτι τελείωσε μαζί με τα ψέματα» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.


Δείτε ακόμα