Λόγια του Βαρδάρη

 • Τα βρόντηξε.. κάτω και έφυγε ο δήμαρχος
  30/12/2019 15:53

  Τα βρόντηξε.. κάτω και έφυγε ο δήμαρχος

  Στον αέρα τινάχτηκαν συνεργασίες και συνεννοήσεις που είχαν γίνει σε διαδημοτικό επίπεδο, μεταξύ των δήμων Δέλτα, Χαλκηδόνας και Ωραιοκάστρου, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του φορέα για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων δυτικής Θεσσαλονίκης «Αλκυωνίδα».

  Ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης, αποχώρησε σφόδρα ενοχλημένος από την έκβαση της εκλογικής διαδικασίας και συγκεκριμένα την επιλογή του προέδρου, ενώ ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες ότι δεν θα συμμετέχει στον φορέα εξηγώντας ότι ο δήμος έχει και τους χώρους και τους τρόπους για την περισυλλογή και περίθαλψη των αδέσποτων. Στενοί συνεργάτες του μάλιστα έκαναν λόγο για συνεννοήσεις που χάλασαν την… τελευταία στιγμή, παρότι είχαν οριστικοποιηθεί λίγες ώρες νωρίτερα.

  Όπως εξήγησαν, οι συνεννοήσεις έγιναν όχι μόνο για την συγκρότηση σε σώμα της διοίκησης αλλά και για μια σειρά ζητημάτων που αφορούν στην πορεία του φορέα. Η αλλαγή στάσης των συμμετεχόντων και μάλιστα ξαφνικά που φαίνονται να συνέβη κάτω από πιέσεις «κύκλων», αλλοιώνει τον χαρακτήρα της προσπάθειας που άρχισε και προκαλεί τεράστιες αμφιβολίες για την πορεία του φορέα. «Το αντικείμενο της διαδημοτικής επιχείρησης δεν χώρα συνδικαλισμούς αλλά μόνο έργο προς τους δημότες» σχολίασε δηκτικά ο δήμαρχος κ. Ιωαννίδης.


Δείτε ακόμα