Λόγια του Βαρδάρη

  • Τα τηλεφωνήματα Θεοδωρικάκου σε... Θεσσαλονικείς
    05/07/2022 14:06

    Τα τηλεφωνήματα Θεοδωρικάκου σε... Θεσσαλονικείς

    Τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη είχε σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. 

    Οι δυο άνδρες συζήτησαν ζητήματα που αφορούν την αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο κ. Καϊτεζίδης έστειλε από κοινού επιστολή με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα επιστολή προς τον κ. Θεοδωρικάκο για ζητήματα αστυνόμευσης του νομού.

    Την ίδια ώρα, το τηλεφώνημα στον κ. Καϊτεζίδη δεν ήταν το μόνο σε Θεσσαλονικιό που έκανε ο υπουργός. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τους δυο αστυνομικούς που επενέβησαν πρόσφατα σε περιστατικό στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται πως ο συλληφθείς στην προσπάθειά του να διαφύγει βούτηξε στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου. Στη θάλασσα όμως βούτηξε και ο αστυνομικός στην προσπάθειά του να τον σώσει, καθώς η παραμονή του στο νερό και μάλιστα με χειροπέδες ήταν επικίνδυνη. Ο κ. Θεοδωρικάκος μεταξύ άλλων είπε πως προτεραιότητα όλων πρέπει να αποτελεί η προστασία της ανθρώπινης ζωής.