Λόγια του Βαρδάρη

 • Τα πολλά χιλιόμετρα που έγραψε στη Θεσσαλονίκη ο Μανόλης Κεφαλογιάννης
  18/02/2019 10:40

  Τα πολλά χιλιόμετρα που έγραψε στη Θεσσαλονίκη ο Μανόλης Κεφαλογιάννης

  Πολλά χιλιόμετρα έγραψε στη Θεσσαλονίκη το κοντέρ του Μανόλη Κεφαλογιάννη. Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ ήταν από την Παρασκευή στον Βορρά και δεν άφησε κομματική εκδήλωση που να μη δώσει το παρών!

  Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ ήταν την Παρασκευή στην κοπή πίτας της Δημοτικής ΤΟ Ωραιοκάστρου, ενώ νωρίτερα πέρασε και από την εκδήλωση της Ενωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος που είχε θέμα την ανάπτυξη της δυτικής Θεσσαλονίκης και έγινε στη μονή Λαζαριστών. Το Σάββατο το πρωί ήπιε πρωινό καφέ στα γραφεία της ΝΔ, σε μια άτυπη συνεδρίαση της Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης παρουσία του Τάσου Σπηλιόπουλου, όπου μετείχαν και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος από τη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια τα είπε με μέλη της τοπικής ΟΝΝΕΔ. Το μεσημέρι παρακάθισε σε γεύμα του Δημήτρη Παγώνη που θεωρείται καραμανλικός, όπου μεταξύ τύρου και αχλαδιού ενημερώθηκε για τα προβλήματα των αλιέων, για τα δημοτικά πράγματα της περιοχής, καθώς στο γεύμα ήταν παρών και ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλλης, αλλά και για τη μάχη του σταυρού στη Θεσσαλονίκη καθώς στο τραπέζι ήταν και ο πρώην γενικός γραμματέας δημοσίων έργων Στράτος Σιμόπουλος.

  Το βράδυ μίλησε σε εκδήλωση της Δημοτικής ΤΟ Τριανδρίας της ΝΔ που έγινε στην Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας, ενώ χτες το πρωί ήταν ομιλητής σε αγρότες και κτηνοτρόφους σε ανοιχτή εκδήλωση για τη νέα ΓΑΠ που διοργάνωσε στο Κολχικό ο βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης.

  Βασικό σημείο των παρεμβάσεών του ήταν φυσικά η μάχη των ευρωεκλογών, όπου –με όχι ή χωρίς σταυρό- θα είναι και πάλι υποψήφιος, αλλά και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει αυτήν την περίοδο η Ευρώπη, όπως το προσφυγικό και το μεταναστευτικό.

  manolis-savas.JPG


Δείτε ακόμα