Λόγια του Βαρδάρη

  • Τα «πηγαδάκια» στο Προεδρικό Μέγαρο
    02/08/2021 11:50

    Τα «πηγαδάκια» στο Προεδρικό Μέγαρο

    Πολλά και ενδιαφέροντα τα «πηγαδάκια» μαθαίνουμε στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, όπου πριν λίγες ημέρες η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέθεσε δεξίωση για την 47η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Από τους βουλευτές Θεσσαλονίκης εντοπίσαμε αρκετούς, όχι όμως όλους. 

    Παρόντες ήταν επίσης ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας αλλά και ο πρώην δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης που διατηρεί προσωπική φιλία με την κ. Σακελλαροπούλου. Αν με ρωτάτε, οι δυο τους δεν αντάλλαξαν ούτε μια τυπική χειραψία. Στη μια γωνιά ο ένας, στην άλλη ο άλλος. 

    Ο κ. Ζέρβας επέλεξε να περάσει την ώρα του με τους συναδέλφους του Κώστα Μπακογιάννη και Δημήτρη Παπαστεργίου, ενώ ο κ. Μπουτάρη μάθαμε πως συζητούσε μαζί με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά και τον ακαδημαϊκό Χρήστο Ζερεφό. 

    Θέμα συζήτησης; Μα φυσικά, η αγαπημένη τους ομάδα που δεν είναι άλλη από τον Άρη. Ατραξιόν ο καλαθοσφαιριστής Βασίλης Σπανούλης, που πρόσφατα κρέμασε τα παπούτσια και με τον οποίο όλοι θέλησαν να βγάλουν μια selfie. Μαθαίνουμε, ότι η κ. Σακελλαροπούλου ήταν φιλόξενη οικοδεσπότης καθώς παρέμεινε περί τις τρεις ώρες, σε αντίθεση με πολλούς προκατόχους της, και συζήτησε σχεδόν με όλους τους καλεσμένους της. Αρκετή ώρα έμεινε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε αντίθεση με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς που αποχώρησαν νωρίτερα. Μεταξύ, των κυριών πάντως που εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους ήταν και εκείνη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά.