Λόγια του Βαρδάρη

 • Tα κομματόσκυλα, ο ανταρτοπόλεμος και οι... μπίλιες
  07/02/2019 15:08

  Tα κομματόσκυλα, ο ανταρτοπόλεμος και οι... μπίλιες

  Ασυνήθιστα αιχμηρός βγήκε στα ερτζιανά σήμερα ο Νίκος Ταχιάος, αφού μιλώντας στον Real FM Θεσσαλονίκης δε δίστασε να τα βάλει με τους... ομόσταβλούς του συνυποψηφίους, αλλά και να κρατήσει σε... απόσταση και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

  "Ένας πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός που ήθελε την στήριξη της ΝΔ, εμφανίζεται τώρα ως μη κομματικός υποψήφιος, υποστηρίζει όμως ταυτόχρονα ότι θα κερδίσει το κοινό της Νέας Δημοκρατίας!!... Θα δείτε κριτικές του είδους ότι ο Ταχιάος είπε αυτό ή το άλλο που δεν είναι τόσο Νεοδημοκρατικό...προφανώς και έχω πολιτική ταυτότητα , κομματόσκυλο όμως δεν υπήρξα ποτέ" είπε ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας.

  Τα βέλη του, όμως, έπεσαν κυρίως στους αντιπάλους της δεξιάς... πολυκατοικίας. "Γίνεται ένας ανταρτοπόλεμος. Δεν είναι αντάρτες, αλλά κάνουν ανταρτοπόλεμο που είναι χειρότερο γιατί δεν είναι κατά μέτωπο αντιμετώπιση. Δηλαδή αν βγει στον δεύτερο γύρο απέναντι μου τι θα γίνει; Θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη για να μην βγει ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ; Άνθρωπος που ήταν βουλευτής και υπουργός της ΝΔ".

  Ο Νίκος Ταχιάος, όμως μίλησε και για τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιβεβαιώνοντας πως είναι στενή, λέγοντας όμως πως δε θέλει και πολλές, πολλές παρεμβάσεις του αρχηγού της ΝΔ στα της πόλης. 
  "Καλό είναι να μην δημιουργηθεί η εικόνα ότι ο Μητσοτάκης "καθαρίζει" το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη, το παιχνίδι θα το "καθαρίσουν" οι Θεσσαλονικείς. Δε θέλω να χωθεί ο Μητσοτάκης στα πράγματα της πόλης. Αν αρχίσει να χώνεται τώρα, θα χώνεται και μετά. Καλό είναι να κρατήσουμε τα κόμματα και τους πολιτικούς απέξω. Ο Μητσοτάκης έχει τη δική του ατζέντα, εγώ τον αγαπώ, τον σέβομαι, μιλάω μαζί του και μπορώ να σηκώσω το τηλέφωνο να του πω οτιδήποτε. Θεωρώ ότι αύριο θα είναι φυσικός σύμμαχος αλλά αν με διαψεύσει ή τον διαψεύσω εγώ μπορεί να γίνουμε μπίλιες. 

  Αν χρειαστεί να γίνουμε μπίλιες, θα γίνουμε" είπε ο κ. Ταχιάος. 


Δείτε ακόμα