Λόγια του Βαρδάρη

  • Τα κόκκινα αυγά σε έναν “πράσινο” δήμο
    26/04/2022 14:41

    Τα κόκκινα αυγά σε έναν “πράσινο” δήμο

    Την παράδοση, όπως είθισται, τίμησαν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας και δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, οι οποίοι κατά την συνάντηση τους στα δημοτικά ιατρεία της Νεάπολης (από όπου και ξεκίνησε η περιοδεία του υπουργού), μετά το καλημέρα και το Χριστός Ανέστη και τα Χρόνια Πολλά τσούγκρισαν τα κόκκινα αυγά.

    Ο αν. υπουργός είχε προγραμματισμένη επίσκεψη στο δήμο Νεάπολης – Συκεών, όπου ξεναγήθηκε σε κοινωνικές δομές όπως δημοτικά ιατρεία και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) που λειτουργεί ο δήμος στην περιοχή.

    Εντύπωση μάλιστα προκάλεσε το γεγονός ότι κατά τη συνάντηση στα σκαλιά του δημοτικού καταστήματος Νεάπολης ο δήμαρχος κ. Δανιηλίδης, εκτός από το όμορφο καλάθι με τα κόκκινα αυγά, υποδέχθηκε τον υπουργό με κοστούμι, μια επίσημη ενδυμασία, την οποία δεν επιλέγει πολύ συχνά, παρά μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις.

    Και η σημερινή ήταν μια από αυτές στον “πράσινο” δήμος Νεάπολης – Συκεών, όπου μάλιστα ο κ. Πέτσας αποδείχθηκε ιδιαίτερα γενναιόδωρος, αφού ανακοίνωσε στήριξη των δήμων για το επιπλέον κόστος στην ενέργεια αλλά και χρηματοδότηση ύψους 14-15 εκατ. ευρώ για τον δήμο, που θα συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητας ζωής των πολιτών.