Λόγια του Βαρδάρη

  • Τα καλά λόγια της Χατζηβασιλείου για τον Στέλιο Αγγελούδη
    20/03/2023 20:25

    Τα καλά λόγια της Χατζηβασιλείου για τον Στέλιο Αγγελούδη

    Χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης παρουσίασε τους πρώτους 81 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη" σε μια εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης με θέα του Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. 

    Εκείνο πάντως που σχολιάστηκε θετικά και έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ίσως και περισσότερη από τα ονόματα που ανακοινώθηκαν, ήταν η παρουσία της γνωστής παρουσιάστριας και δημοσιογράφου Βίκυς Χατζηβασιλείου η οποία τον προλόγισε μιλώντας με πολύ θερμά λόγια. 

    «Πάντα με απασχολούσε το γεγονός, πως η Θεσσαλονίκη θα μπορούσε να βρει το δικό της αφήγημα, έξω από έναν άκαρπο και άσκοπο ανταγωνισμό με την Αθήνα. Να λάμψει αυτόφωτα με δυναμισμό και εξωστρέφεια, να δημιουργήσει έναν ελκυστικό χώρο βιώσιμης δημόσιας ζωής, που θα κρατήσει τους νέους, θα δώσει ευκαιρίες, νέες δουλειές, γοητευτικές ζωές" είπε.  Για την κ. Χατζηβασιλείου η υποψηφιότητα του Στέλιου Αγγελούδη είναι «μια φυσική κατάληξη της πυκνής σταδιοδρομίας του, μίας ανόθευτης συναισθηματικής σχέσης με την πόλη, η ανάγκη του να συνεργαστεί, να αναδείξει τον πλούτο της πόλης, να αναδείξει τους νέους ανθρώπους της» όπως είπε.

    Και αυτός ο λόγος έχει τη σημασία του αφού η κ. Χατζηβασιλείου δεν είναι άσχετη με τα αυτοδιοικητικά δρώμενα της πόλης. Στο παρελθόν κάθισε στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης ως δημοτική σύμβουλος και γραμματέας του ΔΣ επί θητείας Παπαγεωργόπουλου.