Τα φασολάκια τα σωστά, τα νόστιμα
02/09/2018 15:26
02/09/2018 15:26
Το φθινόπωρο ήρθε, τα πρωτοβρόχια που μας έμαθαν στο σχολείο, όμως αργούν. Μιας και ο υδράργυρος τραβάει την ανηφόρα, τα αγαπημένα φασολάκια, ένα φαγητό που μοσχοβολάει καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει για τούτες τις μέρες που το καλοκαίρι επιμένει και παραμένει.
Τα υλικά γνωστά και μη εξαιρετέα:
φασολάκια,
κρεμμύδια ξερά,
αλάτι και πιπέρι,
μπόλικο ελαιόλαδο
Αυτά είναι τα βασικά.
Το σωστό το λαδερό φασολάκι, όμως (εκτός από το να είναι "καλό" ως φασολάκι) θέλει και πιπεριά, σκόρδο και φρέσκια ντομάτα. Και μην ξεχάσετε, ένα κομμάτι φέτα. Οπωσδήποτε.
Καλή μας όρεξη...
Το φθινόπωρο ήρθε, τα πρωτοβρόχια που μας έμαθαν στο σχολείο, όμως αργούν. Μιας και ο υδράργυρος τραβάει την ανηφόρα, τα αγαπημένα φασολάκια, ένα φαγητό που μοσχοβολάει καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει για τούτες τις μέρες που το καλοκαίρι επιμένει και παραμένει.
Τα υλικά γνωστά και μη εξαιρετέα:
φασολάκια,
κρεμμύδια ξερά,
αλάτι και πιπέρι,
μπόλικο ελαιόλαδο
Αυτά είναι τα βασικά.
Το σωστό το λαδερό φασολάκι, όμως (εκτός από το να είναι "καλό" ως φασολάκι) θέλει και πιπεριά, σκόρδο και φρέσκια ντομάτα. Και μην ξεχάσετε, ένα κομμάτι φέτα. Οπωσδήποτε.
Καλή μας όρεξη...
ΣΧΟΛΙΑ