ΓΕΥΣΕΙΣ

Τα φασολάκια τα σωστά, τα νόστιμα

Η Πόπη Αντωνακάκη μαγειρεύει για το makthes.gr

 02/09/2018 15:26

Τα φασολάκια τα σωστά, τα νόστιμα

Το φθινόπωρο ήρθε, τα πρωτοβρόχια που μας έμαθαν στο σχολείο, όμως αργούν. Μιας και ο υδράργυρος τραβάει την ανηφόρα, τα αγαπημένα φασολάκια, ένα φαγητό που μοσχοβολάει καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει για τούτες τις μέρες που το καλοκαίρι επιμένει και παραμένει. 

Τα υλικά γνωστά και μη εξαιρετέα: 

φασολάκια, 

κρεμμύδια ξερά,

αλάτι και πιπέρι,

μπόλικο ελαιόλαδο

Αυτά είναι τα βασικά.

Το σωστό το λαδερό φασολάκι, όμως (εκτός από το να είναι "καλό" ως φασολάκι) θέλει και πιπεριά, σκόρδο και φρέσκια ντομάτα. Και μην ξεχάσετε, ένα κομμάτι φέτα. Οπωσδήποτε. 

Καλή μας όρεξη...

Το φθινόπωρο ήρθε, τα πρωτοβρόχια που μας έμαθαν στο σχολείο, όμως αργούν. Μιας και ο υδράργυρος τραβάει την ανηφόρα, τα αγαπημένα φασολάκια, ένα φαγητό που μοσχοβολάει καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει για τούτες τις μέρες που το καλοκαίρι επιμένει και παραμένει. 

Τα υλικά γνωστά και μη εξαιρετέα: 

φασολάκια, 

κρεμμύδια ξερά,

αλάτι και πιπέρι,

μπόλικο ελαιόλαδο

Αυτά είναι τα βασικά.

Το σωστό το λαδερό φασολάκι, όμως (εκτός από το να είναι "καλό" ως φασολάκι) θέλει και πιπεριά, σκόρδο και φρέσκια ντομάτα. Και μην ξεχάσετε, ένα κομμάτι φέτα. Οπωσδήποτε. 

Καλή μας όρεξη...

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιλέξτε Κατηγορία