Λόγια του Βαρδάρη

  • Τα εύσημα στον Κ. Ζέρβα και η... αμέλεια του Β. Γάκη
    26/01/2022 22:07

    Τα εύσημα στον Κ. Ζέρβα και η... αμέλεια του Β. Γάκη

    Τα εύσημα του επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», Βασίλη Γάκη, πήρε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, κατά την τοποθέτηση του πρώτου στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

    Προτού ψέξει τον κ. Ζέρβα και τη διοίκησή του για ορισμένα θέματα, ο κ. Γάκης δήλωσε ότι συγχαίρει τον δήμαρχο για την απόφασή του να ορίσει ως αναπληρώτριά του μια γυναίκα και συγκεκριμένα την αντιδήμαρχο Τουρισμού, Μαρία Καραγιάννη

    Άλλωστε αυτή η κίνηση έχει ιδιαίτερο συμβολισμό σήμερα, την ώρα που οι γυναίκες πέφτουν θύματα κακοποίησης από τους άνδρες, όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία της αστυνομίας για το 2021, με βάση τις καταγγελίες για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

    Από την άλλη βέβαια
    , να σημειώσουμε ότι ο κ. Γάκης δεν επέκρινε τον Κ. Ζέρβα για την επιλογή του να ορίσει αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος έναν άνθρωπο που έχει εκφράσει πολλές φορές ρατσιστικές και μισαλλόδοξες απόψεις, τόσο για τους ομοφυλόφιλους, όσο και για τα ΑμεΑ. Ο λόγος για τον Ερωτόκριτο Θεοτοκάτο, ο οποίος είχε εκλεγεί το 2019 με την παράταξη του Γιώργου Ορφανού και αποσκίρτησε από αυτήν για... χάρη του κ. Ζέρβα.