Λόγια του Βαρδάρη

  • Σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης πίσω από το πανό της Νοτοπούλου
    01/05/2019 13:23

    Σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης πίσω από το πανό της Νοτοπούλου

    Με δικό της πανό και φυλλάδια για την εργατική Πρωτομαγιά παραβρέθηκε στην εκδήλωση του ΕΚΘ και της ΕΔΟΘ η Κατερίνα Νοτοπούλου με μια μεγάλη ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί». 

    Πριν καταφθάσει η υποψήφια δήμαρχος στο χώρο της διεξαγωγής της εκδήλωσης, μπροστά από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, μέλη της παράταξης της μοίραζαν φυλλάδια που ήταν αφιερωμένα στην εργατική απεργία και είχαν πάνω συνθήματα και λογότυπα της υποψηφιότητας της εκλεκτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

    «Θεσσαλονίκη, πόλη του Μάη, πόλη των δημοκρατικών αγώνων» έγραφε το πανό της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» που ετοιμάστηκε μόνο για την σημερινή ημέρα. Βουλευτές, τοπικά στελέχη και υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκαν πίσω από το πανό της υποψήφιας δημάρχου, δείχνοντας έμπρακτα την σύσσωμη στήριξη προς το πρόσωπο της. 

    Σχεδόν τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Θεσααλονίκης έδωσαν το παρών, όπως επίσης και η υποψήφια ευρωβουλευτής Κυριακή Μάλαμα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, η επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης», Ρία Καλφακάκου, ο βουλευτής Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο Δημήτρης Μάρδας και δεκάδες υποψήφιοι της παράταξης της Κατερίνας Νοτοπούλου.