Λόγια του Βαρδάρη

  • Συριζαίοι στο πλευρό της Κ. Γούλα για το βίντεο του... ΣΥΡΙΖΑ
    25/02/2020 15:36

    Συριζαίοι στο πλευρό της Κ. Γούλα για το βίντεο του... ΣΥΡΙΖΑ

    Συμμάχους ακόμα και από τον... ΣΥΡΙΖΑ βρήκε η πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του της επιτροπής διοίκησης του Καυτανζογλείου εθνικού σταδίου, Καλυψώ Γούλα στη διαμάχη της με την Κουμουνδούρου. 

    Η κ. Γούλα με αφορμή σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο "Πρώτοι με Διαφθορά" το οποίο την απεικονίζει ως στέλεχος της ΝΔ που αξιοποιήθηκε για την στελέχωση του κρατικού μηχανισμού ως "ημέτερη" εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση στο fb την οποία ανέφερε πως η αξιωματική αντιπολίτευση την συκοφαντεί. 

    "Η διασταύρωση στοιχείων πριν από τη δημοσιοποίηση πολιτικών σποτ κρίνεται απαραίτητη, αν ένα κόμμα θέλει να λέγεται και κυρίως να είναι σοβαρό!

    Κατά συνέπεια, η τοποθέτηση του ονόματός μου σε πολιτικό σποτ σας με τίτλο “Πρώτοι με διαφθορά” αποτελεί συκοφάντηση της προσωπικότητάς μου, καθώς θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι στη θέση της προέδρου της επιτροπής διοίκησης του Καυτανζογλείου εθνικού σταδίου, είμαι ΑΜΙΣΘΗ! Δηλαδή δε λαμβάνω μισθό, ούτε αποζημίωση για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις.

    Άρα κανένα βόλεμα και καμία διαφθορά, κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ.

    Μπορεί να πέφτετε από τα σύννεφα, καθώς ήσασταν μαθημένοι στα δικά σας βολέματα, αλλά υπάρχουμε κι εμείς που πραγματικά πιστεύουμε στην ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία και ζούμε από την εργασία μας.

    Η προσωπική μου πορεία στα κοινά το αποδεικνύει. Εξάλλου, ο πρόεδρός σας Αλέξης Τσίπρας αλλά και πολλά στελέχη του κόμματός σας έχουν αναγνωρίσει αυτή μου την προσφορά, όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό που παραθέτω!" έγραψε η κ. Γούλα. 

    Χαρακτηριστικές είναι οι απαντήσεις του δικηγόρου Μανώλη Λαμτζίδη και της δημοτικής συμβούλου Ρίας Καλαφακάκου, που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ. 

    "Αφήστε την Καλυψώ έξω από το κάδρο" έγραψε ο κ. Λαμτζίδης, ενώ η Ρία Καλφακάκου σχολίασε: "Για τη Καλυψώ δεν αξίζει η έστω και έμμεση συσχέτιση της με τη διαφθορά".