Λόγια του Βαρδάρη

  • Συνάντηση του Στράτου Σιμόπουλου με την νέα διοίκηση της "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε."
    01/02/2021 13:36

    Συνάντηση του Στράτου Σιμόπουλου με την νέα διοίκηση της "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε."

    Στις τέσσερις δράσεις που πραγματοποιούν οι "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε." στην Θεσσαλονίκη αναφέρεται ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος. 

    Όπως αναφέρει ο κ. Σιμόπουλος:

    Η κρατική εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤΥΠ), υπό τη νέα της διοίκηση με διευθύνοντα σύμβουλο τον πολιτικό μηχανικό Θανάση Γιάνναρη υλοποιεί τέσσερις σημαντικές παρεμβάσεις για τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα:

    - Προχώρησε το ΣΔΙΤ για την κατασκευή δεκαεπτά σχολικών συγκροτημάτων στο νομό Θεσσαλονίκης, ορισμένα εκ των οποίων στους δήμους Παύλου Μελά, Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Νεάπολης- Συκεών και Καλαμαριάς.

    - Δημοπρατεί δύο γυμναστήρια στο Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης κατόπιν αιτήματος του Δήμου και του Δημάρχου Λάζαρου Κυρίζογλου.

    - Συμβασιοποιεί το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, κατόπιν αιτήματος του νέου ΔΣ του νοσοκομείου με πρόεδρο τον Νίκο Αντωνάκη και

    - Δημιουργεί διεύθυνση Βορείου Ελλάδος. Πρόκειται για ένα παλαιότερο αίτημα μου, με βάση την εμπειρία μου ως Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων.

    "Η ΚΤΥΠ εποπτεύεται από το Υπουργείο Υποδομών με την ευθύνη να έχουν ο υπουργός Κώστας Καραμανλής και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Καραγιάννης, τους οποίους και ευχαριστώ ιδιαιτέρως.

    Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί και προσωπικά συνέβαλα στην επιτάχυνση των παραπάνω δράσεων. Πιστεύω ότι μόνο έτσι η ενασχόληση με την πολιτική αποκτά νόημα και ουσία" καταλήγει ο βουλευτής της ΝΔ.