Λόγια του Βαρδάρη

  • Συνάντηση με μενού... έργα και προβλήματα
    25/08/2020 18:50

    Συνάντηση με μενού... έργα και προβλήματα

    Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΥΑΘ Παγίων Σάκη Τζακόπουλο είχε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

    Η συνάντηση των δύο ανδρών  είχε θεσμικό χαρακτήρα και επικεντρώθηκε σε θέματα συνεργασιών μεταξύ Δήμου Θεσσαλονίκης και ΕΥΑΘ Παγίων στην κατεύθυνση της αναβάθμισης του αστικού περιβάλλοντος. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο τεχνικός σύμβουλος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Μήτρου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr το μενού της συνάντησης περιελάμβανε και κάτι από... δήμο Θεσσαλονίκης. Οι δυο άνδρες αναφέρθηκαν στα δημοτικά τεκταινόμενα με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα να κρατά κλειστά τα χαρτιά του σε ό,τι αφορά τον επικείμενο ανασχηματισμό του Σεπτέμβρη στο σχήμα της διοίκησης, ανασχηματισμό τον οποίο άλλωστε ο ίδιος έχει προαναγγείλει εδώ και μήνες. 

    Όπως μαθαίνουμε ο κ. Ζέρβας δεν πρότεινε στον κ. Τζακόπουλο να συνεργαστεί με την παράταξη της διοίκησης λαμβάνοντας κάποιο πόστο. Eκείνο ωστόσο που συμφωνήθηκε είναι να υπάρχει συμφωνία για την αντιμετώπιση σημαντικών προβλημάτων της πόλης. 

    Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τζακόπουλος εξελέγη με την παράταξη του κ. Νίκου Ταχιάου και ανεξαρτητοποιήθηκε πριν την παραίτηση του σημερινού προέδρου της "Αττικό Μετρό Α.Ε." από την θέση του δημοτικού συμβούλου και του επικεφαλής της παράταξης, της οποίας πλέον ηγείται ο Βασίλης Γάκης.