Λόγια του Βαρδάρη

  • Στο τηλε- τραπέζι του περιφερειακού συμβουλίου ο κορονοϊός
    08/04/2020 22:23

    Στο τηλε- τραπέζι του περιφερειακού συμβουλίου ο κορονοϊός

    Έκτακτη σύσκεψη, με τηλεδιάσκεψη, συγκαλεί η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το ζήτημα της κρίσης της πανδημίας του κορονοϊού, όπου θα συζητούν οι δράσεις και τα μέτρα πρόληψης που λαμβάνει η διοίκηση, με τη συνεργασία της Πολιτικής Προστασίας, για τους εργαζομένους και τους πολίτες

    Στη σύσκεψη θα γίνει με επικεφαλής τον περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα, τους 13 αντιπεριφερειάρχες, θεματικούς και χωρικούς, καθώς και με τη συμμετοχή των αρχηγών των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.

    Εξάλλου το αίτημα για τη σύσκεψη με αποκλειστικό θέμα τον κορονοϊό έχει ήδη καταθέσει σύσσωμη η αντιπολίτευση, προκειμένου να πάρει θέση και να καταθέσει τις προτάσεις της.

    Με σημερινή του ανάρτηση μάλιστα στο facebook, ο επικεφαλής της παράταξης, #Πράξεις για τη Μακεδονία, Χρήστος Παπαστεργίου αναφέρει: “Ευτυχώς, σήμερα, μετά τις αντιδράσεις και έπειτα από δύο συνεδριάσεις με e-mail, η έκτακτη συνεδρίαση της Δευτέρας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας, κατόπιν πιέσεων της αντιπολίτευσης, θα γίνει, όπως μας ενημέρωσε ο ευγενής πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Β. Καρακωστάνογλου, με τηλεδιάσκεψη. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ…”