Λόγια του Βαρδάρη

 • Στις σκάλες ενημερώθηκε ο Τσίπρας για τους σταθμούς του Μετρό στη Θεσσαλονίκη;
  29/12/2018 17:20

  Στις σκάλες ενημερώθηκε ο Τσίπρας για τους σταθμούς του Μετρό στη Θεσσαλονίκη;

  Ανεβαίναμε από το δεύτερο επίπεδο στο πρώτο, όπου είχαν στηθεί οι καρέκλες και η σκηνή για την εκδήλωση στο σταθμό «Σιντριβάνι-Έκθεση» και μόλις είχε τελειώσει η ξενάγηση του Αλέξη Τσίπρα. Τότε, την στιγμή που ο πρωθυπουργός βρισκόταν στις κυλιόμενες σκάλες, γύρισε και ρώτησε τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη: «Οι υπόλοιποι σταθμοί του Μετρό είναι έτοιμοι;». Ο υπουργός τον κοίταξε στα μάτια και του απάντησε καταφατικά. 

  Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, την Κατερίνα Νοτοπούλου, τον Χρήστο Σπίρτζη και τον Γιάννη Μυλόπολου ανέβαιναν παράλληλα από τις διπλανές σκάλες τηλεοπτικά συνεργεία, φωτογράφοι και δημοσιογράφοι, πράγμα που γνώριζε ο πρωθυπουργός, ωστόσο δεν δίστασε να κάνει αυτή την τελευταία ερώτηση πριν ανέβει στην σκηνή της εκδήλωσης για να μιλήσει. «Δεκατρείς από τους δεκαοκτώ σταθμούς είναι ολοκληρωμένοι στο 95%» ήταν όμως από τα πρώτα πράγματα που είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του για το Μετρό στη Θεσσαλονίκη. Η ομιλία του πρωθυπουργού ήταν σε χαρτιά μπροστά του και φαντάζει αδιανόητο μια πληροφορία που αφορά την ολοκλήρωση κατασκευής των σταθμών να μην είχε εξακριβωθεί ώρες πριν την εκδήλωση. 

  Ή ο πρωθυπουργός δεν ήξερε τι θα διαβάσει ή ρώτησε τον Χρήστο Σπίρτζη μπροστά σε όλους για να σιγουρευτεί...;

  Να σημειωθεί πως το συνολικό έργο του Μετρό βρίσκεται στο 67% της ολοκλήρωσης και το ποσοστό 95% αφορά μόνο την κατασκευαστική ολοκλήρωση των σταθμών. 


Δείτε ακόμα