Λόγια του Βαρδάρη

  • Στην πλατεία Αριστοτέλους για την παγκόσμια ημέρα στοματικής υγείας η Κ. Σακελλαροπούλου (βίντεο)
    20/03/2022 11:03

    Στην πλατεία Αριστοτέλους για την παγκόσμια ημέρα στοματικής υγείας η Κ. Σακελλαροπούλου (βίντεο)

    Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα στοματικής υγείας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, βρέθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους όπου την υποδέχθηκαν με λουλούδια, συνομίλησε με κόσμο και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

    Μάλιστα, στο πλευρό της ήταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος και τη συνόδευσε πεζός στην πλατεία.

    Αντίστοιχα, και ο ίδιος συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους, εκφράζοντας την επιθυμία του για την κατάργηση της μάσκας και εντός εσωτερικών χωρών.

    Στο σημείο έχει τοποθετηθεί ένα γιγάντιο πανό στο οδόστρωμα, ενώ στους διερχόμενους διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό, μπλουζάκια αλλά και διαφορά κεράσματα.

    Επιπλέον, ο δήμαρχος αλλά και η ΠτΔ θα παραστούν στην πορεία μνήμης «Ποτέ ξανά, Θεσσαλονίκη - Άουσβιτς - 79 χρόνια από την αναχώρηση του πρώτου συρμού», η οποία συνδιοργανώνεται από τον δήμο Θεσσαλονίκης, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης.

    Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσία της ΠτΔ στην πλατεία Αριστοτέλους:



    sakellaropoulou-aristotelous2.jpg


    sakellaropoulou-aristotelousd.jpg


    sakellaropoulou-aristotelous3.jpg