Λόγια του Βαρδάρη

 • Στη βασιλόπιτα της «Δημοκρατικής Ενότητας» ήταν όλοι εκεί!
  18/02/2020 17:30

  Στη βασιλόπιτα της «Δημοκρατικής Ενότητας» ήταν όλοι εκεί!

  Μπορεί να πλησιάζουν οι Απόκριες, ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά για την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα. Λίγο οι υποχρεώσεις, λίγο τα έργα που έπρεπε να τρέξουν ανάγκασαν το δήμαρχο Θέρμης και επικεφαλής της πλειοψηφούσας παράταξης «Δημοκρατική Ενότητα», Θεόδωρο Παπαδόπουλο, να αναβάλει την καθιερωμένη εκδήλωση,

  Εν τέλει τα μέλη της παράταξης κατάφεραν να συγκεντρωθούν και ο δήμαρχος να κόψει τα κομμάτια της βασιλόπιτας. Η εκδήλωση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης, παρουσία όλων των μελών της «Δημοκρατικής Ενότητας», φίλων και συνεργατών, ενώ το φλουρί κέρδισε το μέλος, Παύλος Μαρτάκος.

  papadopoylos-2.jpg

  Η εκδήλωση πάντως τα είχε όλα: καλή διάθεση, χαρούμενη ατμόσφαιρα και πολλές ευχές, κυρίως από τοήμαρχο κ. Παπαδόπουλο που βρήκε μια καλή ευκαιρία να μιλήσει για τα έργα και τις δράσεις που τρέχουν στο δήμο Θέρμης. Ειδικότερα μίλησε για όσα έργα υποδομής βρίσκονται σε εξέλιξη, για εκείνα είτε ολοκληρώνονται, ή ξεκινούν μέσα στη νέα χρόνια. Την εκδήλωση πλαισίωσε το θεατρικό δρώμενο που παρουσίασε το Σωματείο Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης.


Δείτε ακόμα