Λόγια του Βαρδάρη

  • Στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Επιτροπής Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ
    04/07/2022 19:37

    Στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Επιτροπής Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ

    Ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης αύριο το βράδυ ο πρόεδρος της Επιτροπής Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και πρώην βουλευτής του κόμματος, Βαγγέλης Αργύρης.

    Η επίσκεψη του κ. Αργύρη στην πόλη εντάσσεται στο πλαίσιο των επισκέψεών του στις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τα μέλη και τους γραμματείς των νέων νομαρχιακών επιτροπών, όπως αυτές προέκυψαν από τις εκλογές της 8ης Μαΐου 2022 για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών.

    Η συνάντηση του κ. Αργύρη με τον γραμματέα και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης θα γίνει την Τετάρτη το πρωί, ενώ ο κ. Αργύρης θα συναντηθεί και με πρόσωπα από την πόλη που έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να ριχτούν στην μάχη του σταυρού στην πρώτη περιφέρεια στις επόμενες εκλογές.

    Πρόθεση της Επιτροπής ψηφοδελτίων είναι τις επόμενες εβδομάδες να καταρτίσει τις πρώτες λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων και να τις δώσει στον αρχηγό του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν μάλιστα στην πρώτη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου πριν λίγες ημέρες μέχρι τα τέλη Ιουλίου θα ανακοινωθεί το 80% περίπου των υποψηφίων.

    Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ της «ΜτΚ» ΕΔΩ