Λόγια του Βαρδάρη

  • Στ. Σιμόπουλος: Ο «πολυαγαπημένος» μου Σταμάτης Κραουνάκης...
    26/04/2020 15:36

    Στ. Σιμόπουλος: Ο «πολυαγαπημένος» μου Σταμάτης Κραουνάκης...

    Με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την αντίθεσή του στην... κινητή συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη η οποία πέρασε και έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, τα έβαλε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος, εκδίδοντας μάλιστα και ανακοίνωση.

    Όπως γράφει, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής, «ο «πολυαγαπημένος» μου Σταμάτης Κραουνάκης δεν άντεξε και δήλωσε:«δεν περίμενα όταν γραφόταν το τραγούδι, τα πιο ωραία λαϊκά, ότι θα παιζόταν έξω από το Μαξίμου με... δεξιά κυβέρνηση». Να τα βλέπουμε αυτά, όλοι όσοι δεν κατανοούμε ότι ορισμένοι δημιουργοί που πιθανώς να αγαπήσαμε και να αγαπάμε, εκχωρούν την τέχνη τους σε κόμματα με απόλυτα στρατευμένο τρόπο».

    Κατά το... πρίσμα του κ. Σιμόπουλου, «αποδεικνύουν έτσι ότι οι ίδιοι επιθυμούν να αποκλείσουν από την «απόλαυση» της τέχνης τους ένα μεγάλο τμήμα, μάλλον το μεγαλύτερο, των πολιτών. Λέτε μετά την Κονιόρδου να περιμένει ο Κραουνάκης να γίνει και Υπουργός Πολιτισμού; Δεν θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο. Όλα τα είδαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ένα είναι σίγουρο. Θα περιμένει πάρα πολύ...».

    Κλείνοντας, ο βουλευτής της ΝΔ θεωρεί πως «η Άλκηστις Πρωτοψάλτη απέδειξε ότι η τέχνη της απευθύνεται σε όλους μας».