Λόγια του Βαρδάρη

  • Συνεχίζει τις… απουσίες η αντιπολίτευση στη Χαλκηδόνα
    20/07/2020 17:21

    Συνεχίζει τις… απουσίες η αντιπολίτευση στη Χαλκηδόνα

    Με συνεχείς απουσίες από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Χαλκηδόνος, φαίνεται ότι δείχνει η αντιπολίτευση τη δυσαρέσκεια της στη δημοτική αρχή, η οποία λόγω ισχνής πλειοψηφίας, αδυνατεί τις περισσότερες φορές να περάσει ακόμα και θέματα που έχουν επείγοντα χαρακτήρα.

    Προ ημερών αναβλήθηκε και πάλι η συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου, λόγω έλλειψης απαρτίας, αφού δυο παρατάξεις της αντιπολίτευσης επέλεξαν να μην παραστούν στη συνεδρίαση, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αντίθεσή τους στις πρακτικές της σημερινής διοίκησης.

    Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Σύμπραξη Ευθύνης», μια εκ των δυο παρατάξεων της αντιπολίτευσης που δεν παρέστησαν στη συνεδρίαση του συμβουλίου καταγγέλλουν τη σημερινή διοίκηση για αλαζονεία, έπαρση και δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία ζητώντας «για το καλό του τόπου» να υπάρξει μια ευρύτερη σύγκλιση.

    Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χαλκηδόνος, ενημέρωσε το σώμα ότι οι επικεφαλής των παρατάξεων δεν απέστειλαν κάποια σχετική ανακοίνωση και δεν ενημέρωσαν για την αποχή τους.

    «Είναι πλέον πασιφανές και αντιληπτό από κάθε πολίτη πως οι συγκεκριμένες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, με επικεφαλής τους κ.κ. Μηντσιούδη και Σαραφίδη, συνεχίζουν τον πολιτικό τους κατήφορο. Προσπαθούν με κάθε ανύπαρκτο πρόσχημα και λόγο, να μπλοκάρουν την ομαλή διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου και να παρακωλύσουν το έργο της Δημοτικής Αρχής», απάντησε φανερά ενοχλημένος ο δήμαρχος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.