Λόγια του Βαρδάρη

  • Σήκωσε ψηλά τα… μανίκια και δουλεύει
    19/12/2019 18:00

    Σήκωσε ψηλά τα… μανίκια και δουλεύει

    Μπορεί να είναι χειμώνας, αλλά ο γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Γάκης σήκωσε ψηλά τα… μανίκια και δουλεύει πυρετωδώς. Το προηγούμενο διάστημα… ίδρωσε για να τακτοποιήσει το θέμα των ορισμών αιρετών στις επιτροπές της ΠΕΔΚΜ, διαδικασία άκρως χρονοβόρα, αλλά ο κ. Γάκης με μεγάλη εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση φρόντισε να ολοκληρωθεί πριν το τέλος της χρονιάς.

    Παρά τις ανειλημμένες υποχρεώσεις του, βρίσκεται κάθε εβδομάδα στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, προκειμένου να διεκπεραιώσει τις όποιες εκκρεμότητες, ενώ δούλεψε σκληρά και για τον προϋπολογισμό του 2020, στον οποίο θα ενταχθούν με πρόταση του δράσεις, διαφορετικές και καινοτόμες σε όλους τους δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας, κάνοντας πράξη τη δέσμευση του προέδρου του οργάνου της ΠΕΔ-ΚΜ Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, ότι όλοι οι δήμοι θα έχουν ισότιμο ρόλο και λόγο και πως κανείς δεν θα νιώθει ότι παλεύει μόνος του.

    Πάντως και ως γραμματέας του οργάνου, ο κ. Γάκης δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, καθώς εισηγείται όλα τα θέματα με σαφήνεια, διευκολύνοντας τους αιρετούς, ενώ δεν παραλείπει να τοποθετείται σε όλα τα ζητήματα που τίθενται στις συνεδριάσεις. Εξάλλου το ίδιο έκανε και στην ΠΚΜ που σήκωσε όλο το βάρος της μείζονος αντιπολίτευσης, τόσο στο περιφερειακό συμβούλιο, όσο και στην Μητροπολιτική Επιτροπή.