Λόγια του Βαρδάρη

  • Σε αναζήτηση... νέων ονομάτων το ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη
    08/12/2022 14:32

    Σε αναζήτηση... νέων ονομάτων το ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη

    Χωρίς... ειδήσεις ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Α’ Θεσσαλονίκης.

    Επί τάπητος τέθηκε το υπό διαμόρφωση ψηφοδέλτιο του κόμματος, με τα μέλη του οργάνου να αναφέρονται σε συγκεκριμένους υποψηφίους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στα ήδη γνωστά που κυκλοφορούν δεν προστέθηκε κάποιο καινούριο.

    Στη συνεδρίαση συμμετείχαν τα οκτώ μέλη της Νομαρχιακής, ενώ αποφασίστηκε να συνεδριάσουν εκ νέου την ερχόμενη Δευτέρα.

    Τα «πράσινα» τοπικά στελέχη είναι σε... αναζήτηση ανθρώπων που θα μπορούσαν να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης για το οποίο ενώ πριν μήνες υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον, πλέον παρατηρείται μια στασιμότητα.

    Η αναβολή της ανακοίνωσης των υποψηφίων δίνει ένα χρονικό περιθώριο στο ΠΑΣΟΚ τόσο κεντρικά όσο και τοπικά να συνεχίσει τις σχετικές συζητήσεις με πρόσωπα που μέχρι σήμερα δεν έχουν μπει στο κάδρο. Υπενθυμίζεται πως οι ανακοινώσεις επρόκειτο να γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, ωστόσο σε σύσκεψη αποφασίστηκε να μετατεθεί χρονικά η διαδικασία λόγω αλλαγών που θα επέλθουν στην κατανομή των 300 εδρών εξαιτίας της νέας απογραφής.

    Πληροφορίες του makthes.gr αναφέρουν ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.