Λόγια του Βαρδάρη

  • «Ρουκέτα» Ορφανού για «υπόδουλους» στον Κ. Ζέρβα
    20/01/2021 22:30

    «Ρουκέτα» Ορφανού για «υπόδουλους» στον Κ. Ζέρβα

    Στα «χέρια» κόντεψαν να έρθουν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού, Πέτρος Λεκάκης, με τον επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον», Γιώργο Ορφανό, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη, διαδικτυακά.

    Την ώρα που ο κ. Ορφανός τοποθετείτο για την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών του δήμου, ανέφερε πως ο «ασφυκτικός έλεγχος του δήμου από τον δήμαρχο και μίας ομάδας γύρω του, μη εκλεγμένων», προκαλώντας την αντίδραση του κ. Λεκάκη, ο οποίος ζήτησε οι ομιλητές να επικεντρωθούν στο θέμα συζήτησης. 

    «Εάν ενοχλείστε, να ενοχλείστε με αυτούς που σας παίρνουν την εξουσία», αντέτεινε ο Γ. Ορφανός και μετά... άναψε το προσάναμμα, προκαλώντας τη «φωτιά»: «όποιοι σηκώνεστε και αντιδράτε σε αυτό, σημαίνει ότι θέλετε να είστε υπόδουλοι».

    Κάπου εκεί ο κ. Λεκάκης, μάλλον, αισθάνθηκε να προσβάλλεται, οπότε επανήλθε λέγοντας σε αυστηρό ύφος στον κ. Ορφανό: «Σας παρακαλώ!».

    Στο ίδιο «μοτίβο» και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μάκης Κυριζίδης, ο οποίος είπε λακωνικά και δηκτικά προς τον κ. Ορφανό «ευχαριστούμε για τη συμβουλή».

    Τα «κάστανα από τη φωτιά» κλήθηκε να βγάλει, για άλλη μια φορά ο συνήθης ύποπτος, δηλαδή ο πρόεδρος του Δ.Σ., Δρόσος Τσαβλής, βάζοντας τέλος στη διένεξη.