Λόγια του Βαρδάρη

  • Ρεκόρ...
    22/01/2023 14:23

    Ρεκόρ...

    Το να παραβρίσκονται 44 υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης σε εκδήλωση υπουργού δεν είναι κάτι που στη σύγχρονη πολιτική συναντά κανείς συχνά. 

    Το πέτυχε ο Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος την Τετάρτη το βράδυ πραγματοποίησε την παραδοσιακή εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του γραφείου του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου ο πολιτικός συνωστισμός ήταν τεράστιος. 

    xatzidakis-ekdilosi-nd.png


    Ήταν εκεί 14 υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, 30 βουλευτές, εκ των οποίων κάποιοι από τη Βόρεια Ελλάδα, 13 γενικοί γραμματείς υπουργείων, 5 δήμαρχοι του λεκανοπεδίου, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, αλλά και ένα σημαντικό κομμάτι του Μεγάρου Μαξίμου. 

    Δεν ξέρουμε αν το νούμερο είναι ρεκόρ, αλλά σίγουρα είναι από τις καλύτερες συγκεντρώσεις που μπορεί να πετύχει ένας εν ενεργεία υπουργός. Και δείχνει ότι ο Κωστής Χατζηδάκης μέσα από την πολιτική του διαδρομή, την πολιτική με αξίες που υπηρετεί και το έργο που έχει επιτελέσει έχει γίνει εντός της ΝΔ σημείο αναφοράς.

    xatzidakis-kostaras-ekdilosi-proeklogiki-2023.png