Λόγια του Βαρδάρη

 • Ψάχνουν το... κοκτέιλ του Τραμπ για τον Αρχιεπίσκοπο;
  20/11/2020 20:25

  Ψάχνουν το... κοκτέιλ του Τραμπ για τον Αρχιεπίσκοπο;

  Όταν ο 74χρονος πλανητάρχης (και πλέον απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ) ανακοίνωσε πως νοσεί με κορονοϊό, κανείς δεν έπεσε από τα... σύννεφα, καθώς τόσο τα λόγια του όσο και η συμπεριφορά του τον είχαν κατατάξει σε πρόσωπο υψηλού κινδύνου. Όμως, αν και μεγάλης ηλικίας, με αρκετά προβλήματα υγείας κατά καιρούς, ο Τραμπ όχι μονάχα νίκησε τον κορονοϊό, αλλά το έκανε και σε χρόνο - ρεκόρ. Και όχι, παρά τα σενάρια συνωμοσίας πως ουδέποτε νόσησε και προσποιήθηκε για να κερδίσει τις επικείμενες εκλογές, η άμεση ίασή του, οφειλόταν σ' ένα θαυματουργό "κοκτέιλ", την περίφημη θεραπεία της Regeneron.

  Γιατί, όμως, τα θυμηθήκαμε αυτά σήμερα; Γιατί πληροφορίες και δημοσιεύματα θέλουν τους θεράποντες ιατρούς και τους ανθρώπους του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου να ψάχνουν (αν όχι να έχουν ήδη βρει) τρόπο να φέρουν το φάρμακο του Τραμπ στη χώρα μας, προκειμένου να γίνει καλά ο ιεράρχης.

  Το θεραπευτικό κοκτέιλ, το οποίο, όπως λένε οι γνωρίζοντες, έχει τη δυνατότητα σε κάποιες περιπτώσεις να ξαναστήσει σε 5 μέρες στα πόδια τους ανθρώπους που νοσούν σοβαρά, δεν είναι κανένα κρυφό όπλο, αλλά είναι σίγουρα για λίγους κι εκλεκτούς, μιας και κοστίζει πολύ ακριβά, καθώς βάση του είναι αντισώματα δύσκολα να παραχθούν ειδικά σε μεγάλες ποσότητες. Επομένως, λογικό κι επόμενο να είναι μια πανάκριβη θεραπεία αλλά και δύσκολο να τη βρει κανείς. Τώρα αν αληθεύουν οι φήμες πως αυτό θα πάρει και ο Αρχιεπίσκοπος που νοσηλεύεται στον "Ευαγγελισμό", δεν ξέρουμε αν θα το μάθουμε (θα προκύψουν μετά πολλές συζητήσεις περί ισονομίας κλπ) επίσημα, αλλά αναλόγως της εξέλιξης της υγείας του, θα βγάλει ο καθείς τα συμπεράσματά του.Δείτε ακόμα