Λόγια του Βαρδάρη

  • Προτίμησε να χαιρετίσει τον Κ. Καραμανλή από την προβολή του
    27/06/2019 11:24

    Προτίμησε να χαιρετίσει τον Κ. Καραμανλή από την προβολή του

    Στη χθεσινή παρουσίαση στο Βελλίδειο, των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για την Α’ Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος βουλευτής Παναγιώτης Κοκκόρης επέλεξε να μεταδώσει ένα διαφορετικό μήνυμα από αυτά που τον τελευταίο καιρό έχουμε συνηθίσει. Μόλις κλήθηκε να ανέβει στο βήμα, εκείνος θυσίασε ένα κομμάτι του χρόνου προβολής του στη γιγαντοοθόνη, προτιμώντας να πλησιάσει τον πρ. Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για να του αποδώσει τιμητικό χαιρετισμό.

    Θυμίζουμε ότι ο κ. Καραμανλής στο παρελθόν στέρησε από τον κ. Κοκκόρη την εκλογή του τρεις ολόκληρες φορές, καθώς ως αρχηγός κόμματος έπαιρνε την βουλευτική έδρα του τελευταίου εκλεγμένου υποψηφίου στην Α’ Θεσσαλονίκης, που τύχαινε να είναι ο κ. Κοκκόρης. Παρόλα αυτά εκείνος δεν έκανε ποτέ αρνητικές δηλώσεις προς τον πρώην Πρωθυπουργό.

    Πριν μερικές ημέρες μάλιστα, όταν σε συνέντευξη ρώτησαν τον κ. Κοκκόρη, πως νιώθει απέναντι στον πρώην Πρωθυπουργό καθώς του στέρησε τόσες φορές τη βουλευτική έδρα, εκείνος απάντησε ότι “είναι τιμή του” και απέφυγε για ακόμη μια φορά να εκφράσει δυσαρέσκεια. Τόνισε αντίθετα ότι λειτουργούσε πάντοτε ως “στρατιώτης” με γνώμονα το κοινό καλό.

    Οφείλουμε να σχολιάσουμε ότι τέτοιες στάσεις αξιοπρέπειας, δεν βλέπουμε συχνά τον τελευταίο καιρό.