Λόγια του Βαρδάρη

  • Πρώην δήμαρχος θέλει να είναι ξανά υποψήφιος!
    04/10/2019 18:37

    Πρώην δήμαρχος θέλει να είναι ξανά υποψήφιος!

    Πρόσω ολοταχώς για τις δημοτικές εκλογές του 2023 μαθαίνουμε πως βάζει ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr ο κ. Μπακογλίδης έχει ήδη κάνει γνωστές τις προθέσεις του τόσο σε στελέχη της παράταξής του όσο και σε νυν δημάρχους άλλων περιοχών της Θεσσαλονίκης που προέρχονται επίσης από το ΠΑΣΟΚ.

    Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Μπακογλίδης συνάντησε τα στελέχη της δημοτικής του παράταξης. Στην συνάντηση συμμετείχαν περισσότεροι από τα 62 μέλη της παράταξης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μπακογλίδης αναφέρθηκε σε διαδικαστικά ζητήματα λειτουργίας της παράταξης αλλά και της δημοτικής του ομάδας που αριθμεί μαζί με τον επικεφαλής της τα 14 άτομα. Τονίστηκε μεταξύ άλλων πως η δημοτική ομάδα θα πρέπει με κάθε ευκαιρία να αναδεικνύει το έργο των διοικήσεων Μπακογλίδη και να τονίζει πως τα σημερινά έργα στα οποία κόβει κορδέλες ο νυν δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης είναι έργα της διοίκησης Μπακογλίδη. Συνομιλητές του πρώην δημάρχου αναφέρουν πως η νέα κάθοδος Μπακογλίδη στις εκλογές γίνεται «αφενός για να μην χαθεί η δουλειά που έγινε και αφετέρου για να κρατηθεί συμπαγής η ομάδα». Ανέφεραν δε, χαρακτηριστικά ότι τα «τέσσερα χρόνια περνάνε γρήγορα και ο πρώην δήμαρχος θα είναι πάντα ενεργός». Οι ίδιοι συνομιλητές επιχειρώντας να εξηγήσουν τους λόγους της ήττας Μπακογλίδη, καθώς ένας παραδοσιακά και διαχρονικά «πράσινος» δήμος πέρασε σε «γαλάζια» χέρια έλεγαν πως «τα Κάστρα χάνονται εκ των έσω» αφήνοντας να εννοηθεί πως μέλη της ομάδας είναι υπεύθυνα για την ήττα του πρώην δημάρχου.

    Πάντως, η είδηση πως ο Μπακογλίδης θα είναι εκ νέου υποψήφιος δεν σχολιάζεται θετικά σε όλα τα καλαμαριώτικα «πηγαδάκια». Υπάρχουν μάλιστα ορισμένοι που ψάχνουν τον διάδοχό του. Άλλοι πάλι, που συμμετείχαν στην παράταξή του, όπως μαθαίνουμε, κάτι καινούριο από... έξω!