Λόγια του Βαρδάρη

 • Προετοιμασίες και... γυρίσματα ενόψει 3ης Σεπτέμβρη
  26/08/2020 12:13

  Προετοιμασίες και... γυρίσματα ενόψει 3ης Σεπτέμβρη

  Προετοιμάζονται στην Χαριλάου Τρικούπη, το “στρατηγείο” του Κινήματος Αλλαγής για τον εορτασμό της 3ης Σεπτεμβρίου, της "γενέθλιας" ημέρας του ΠΑΣΟΚ.

  Οι φετινοί εορτασμοί, κατά τη διάρκεια των οποίων η Φώφη Γεννήματα αναμένεται να αναφερθεί στις προτάσεις του κόμματός της για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορονοϊού αλλά και στην πρόταση για τη δημιουργία του νέου ΕΣΥ πραγματοποιούνται σε ρυθμούς… πανδημίας.

  Για το λόγο αυτό άλλωστε αναμένεται να αξιοποιηθεί η τεχνολογία, προκειμένου την εκδήλωση να παρακολουθήσουν διαδικτυακά όλο και περισσότεροι υποστηρικτές του ΚΙΝΑΛ, καθώς δεν θα μπορούν να βρίσκονται φυσικά στον χώρο.

  Στο πλαίσιο αυτό, η Φώφη Γεννήματα πραγματοποίησε γυρίσματα για ένα βίντεο- έκπληξη, όπως έγραψε η ίδια στο facebook, αναρτώντας και σχετικό φωτογραφικό υλικό. “Προετοιμαζόμαστε για την 3η Σεπτέμβρη με ένα video-έκπληξη. Εδώ μερικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα. Εμείς πάντως περάσαμε καλά και ελπίζουμε να βγει και προς τα έξω! Ραντεβού στις οθόνες σας σε λίγες ημέρες” έγραψε χαρακτηριστικά.

  fofi3.jpg


  fofi1.jpgΔείτε ακόμα