Λόγια του Βαρδάρη

  • Πόρτα – πόρτα στα υπουργεία ο Κ. Κουκοδήμος για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του δήμου
    19/01/2021 16:43

    Πόρτα – πόρτα στα υπουργεία ο Κ. Κουκοδήμος για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του δήμου

    Πυκνό πρόγραμμα συναντήσεων με υπουργούς και κυβερνητικούς παράγοντες είχε σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, με στόχο την προώθηση αιτημάτων και πρωτοβουλιών του Δήμου Κατερίνης.

    Στη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Υποδομών Γιάννη Κεφαλογιάννη, συζητήθηκαν τα οδικά έργα του δήμου Κατερίνης, ενώ με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, ιεραρχήθηκαν οι προτεραιότητες του δήμου για έργα υποδομής και η αναγκαιότητα συνεχούς, ουσιαστικής συνεργασίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που προέκυψαν στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.

    Πάντως την άλλη εβδομάδα σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, υπό τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, θα γίνει εκτενής συζήτηση για την ανάδειξη του παραλιακού μετώπου (Παραλίας και Ολυμπιακής Ακτής), το Χωροταξικό του δήμου Κατερίνης και ο οικισμός “Ολυμπιάδα” Κορινού.

    Επίσης στην ίδια σύσκεψη, στην οποία εκτός του δημάρχου κ. Κουκοδήμου θα συμμετάσχει και ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Γιώργος Νταντάμης και υπηρεσιακοί παράγοντες, ενώ θα γίνει συζήτηση και επί των φακέλων και μελετών που έχει εκπονήσει ο δήμος για τα συγκεκριμένα θέματα.