Λόγια του Βαρδάρη

 • “Πόλεμος” στους κόλπους της ΠΟΕ –ΟΤΑ για τις ιδιωτικοποιήσεις
  09/06/2020 18:12

  “Πόλεμος” στους κόλπους της ΠΟΕ –ΟΤΑ για τις ιδιωτικοποιήσεις

  Κόντρα στους κόλπους της ΠΟΕ - ΟΤΑ ξέσπασε με αφορμή την πρόσφατη συνάντηση της ηγεσίας της Ομοσπονδίας με την ΚΕΔΕ για μείζονα ζητήματα των εργαζομένων. Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ε.Ε της ΠΟΕ –ΟΤΑ, Γιάννης Τσούνης, εξαπέλυσε πυρά σε βάρος του συνδικαλιστή Βασίλη Πετρόπουλου, μέλος της ΔΑΣ –ΟΤΑ που πρόσκειται στο ΚΚΕ, κατηγορώντας τον ως συκοφάντη και ψεύτη που το μόνο που επιχειρεί να κερδίσει είναι ανούσιες εντυπώσεις.

  Σύμφωνα με τον αν. Γενικό Γραμματέα, κ. Τσούνη «το τελευταίο fake news της ΔΑΣ-ΟΤΑ, στην συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, ήταν πως τοποθετήθηκα υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων. Ωστόσο όλοι γνωρίζουμε πως η τακτική της ΔΑΣ –ΟΤΑ με εμπνευστή και καθοδηγητή τον Βασίλη Πετρόπουλο, είναι να κερδίσουν εντυπώσεις και ψήφους, με επικοινωνιακά τρικ και ψεύδη, αλλοιώνοντας με ξεδιάντροπο τρόπο την πραγματικότητα και παραπληροφορώντας τους εργαζόμενους»

  Μάλιστα ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως τα μέλη της ΔΑΣ –ΟΤΑ «αντιλαμβάνονται πως οι εργαζόμενοι τους γυρίζουν την πλάτη, οι συνδικαλιστικές θέσεις τους είναι ανεπαρκείς και υπαγορευμένες αποκλειστικά και μόνο από την κομματική γραμμή, και στον πανικό τους, μηχανεύονται δόλιες πρακτικές και επιδίδονται σε συνδικαλιστική αλητεία».


Δείτε ακόμα