Λόγια του Βαρδάρη

 • Πόλεμο από Νεοδημοκράτες στον Ν. Ταχιάο καταγγέλλει ο Α. Μανδρίνος
  01/06/2019 14:30

  Πόλεμο από Νεοδημοκράτες στον Ν. Ταχιάο καταγγέλλει ο Α. Μανδρίνος

  Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας «στεναχωριόντουσαν που χάθηκε ο Δήμος το 2010 καθώς τότε δεν κέρδισε ο υποψήφιος της ΝΔ για μερικές ψήφους, ενώ τώρα παλεύουν μανιωδώς για να μην κερδίσει ο υποψήφιος της ΝΔ» αναφέρει σε δημοσίευσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μανδρίνος.

  Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως από την αρχή τάχθηκε δίπλα στον Νίκο Ταχιάο και συμμετείχε  ενεργά σε όλη την πορεία της προεκλογικής περιόδου. «Έζησα εκ των έσω τον πόλεμο που δέχθηκε από διάφορους κύκλους και λυπάμαι ειλικρινά που με πολλούς από αυτούς είμαστε στον ίδιο πολιτικό φορέα» σημειώνει. Ο Αλέξανδρος Μανδρίνος υποστηρίζει μάλιστα πως υπάρχουν στελέχη της ΝΔ «που προωθούν λίστες και αρχεία της ΝΔ σε άλλους υποψήφιους (με το αζημίωτο προφανώς). Είναι αυτοί που την επόμενη μέρα θα μιλάνε για ενότητα και θα παρακαλάνε για θέσεις». 

  Τέλος, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έστειλε το μήνυμα ότι την Κυριακή 2 Ιουνίου η παράταξη στηρίζει μόνο Νίκο Ταχιάο για μια μεγάλη νίκη στον δήμο Θεσσαλονίκης.

  Δείτε την ανάρτηση του κου Μανδρίνου:


Δείτε ακόμα