Λόγια του Βαρδάρη

  • Παύθηκε αντιδήμαρχος δήμου της Θεσσαλονίκης με... απόφαση δημάρχου
    29/04/2020 17:17

    Παύθηκε αντιδήμαρχος δήμου της Θεσσαλονίκης με... απόφαση δημάρχου

    Σε παύση των καθηκόντων του οδηγήθηκε αντιδήμαρχος δήμου της Θεσσαλονίκης. 

    Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο Τοπικής Επιχειρηματικότητας, Αγροτικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του δήμου Χαλκηδόνας Λουκά Ευσταθιάδη οποίος απομακρύνθηκε από την θέση του με απόφαση του δημάρχου Σταύρου Αναγνωστόπουλου. 

    Σε ανακοίνωσή του, ο τελευταίος σημειώνει πως ο μέχρι πρότινος στενός του συνεργάτης αμφισβητούσε τον σχεδιασμό της διοίκησης με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα στο έργο της. 

    Στην μακροσκελή ανακοίνωσή του ο κ. Αναγνωστόπουλος αναφέρει: "Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να ζητήσω πριν λίγο καιρό από τον κ. Ευσταθιάδη να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του. Ο ίδιος με διαβεβαίωσε ότι θα αποχωρούσε μόνος του στα τέλη Μαΐου (οπότε και θα τελείωνε το σχολικό έτος) και ότι έως τότε θα επιδείκνυε την ανάλογη συνεργασία. Δυστυχώς αυτό δε συνέβη, με αποτέλεσμα η επιπλέον παραμονή του να καταστεί αδύνατη.

    Θα πρέπει να τονίσω ότι από τη θέση ευθύνης του, προεκλογικά και μετεκλογικά βοήθησε την παράταξη μας και την υλοποίηση του προγράμματός μας και τον ευχαριστώ για αυτό. Όπως άλλωστε βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν και δεκάδες άλλοι συνάδελφοι, τους οποίους επίσης ευχαριστώ. Γνωρίζω πολύ καλά ότι στη θέση που βρίσκομαι δεν ήρθα μόνος μου. Πολλοί άνθρωποι έδωσαν αγώνα για αυτό και τους σέβομαι όλους απολύτως.

    Αυτό όμως σε καμιά περίπτωση δε σημαίνει ότι οποιοσδήποτε απ’ αυτούς μπορεί να αμφισβητεί το πλαίσιο λειτουργίας που συμφωνήσαμε και να δρα ασυντόνιστα και χωρίς συνεργασία μέσα στην ομάδα, προσπαθώντας να επιβάλει τη δική του ατζέντα ή να εξυπηρετήσει τα προσωπικά του συμφέροντα".