Λόγια του Βαρδάρη

  • Παρουσίες και απουσίες…
    29/01/2023 14:20

    Παρουσίες και απουσίες…

    Προεκλογική η φετινή εκδήλωση στη μνήμη του Ολοκαυτώματος, γεγονός που έφερε αρκετούς εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου της Θεσσαλονίκης στην πρωινή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας. 

    Ήταν εκεί υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου που απηύθυναν και χαιρετισμό στην εκδήλωση. Όπως επίσης και ο πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου, ο αντιπεριφερειάρχης Πάρις Μπίλλιας, οι βουλευτές Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κούβελας, Γιάννης Αμανατίδης, Αλέκος Τριανταφυλλίδης και Δώρα Αυγέρη, ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Μάριος Φράγκος, δήμαρχοι, όπως Λάζαρος Κυρίζογλου, αλλά και πολλοί μνηστήρες για τις βουλευτικές λίστες και πολιτευτές, όπως ο Διαμαντής Γκολιδάκης, ο Μάριος Δράμαλης, ο Πέτρος Λεκάκης και ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, αλλά και ενδιαφερόμενοι για τους δημαρχιακούς θώκους, όπως ο Βασίλης Γάκης, η Γιάννα Παναγοπούλου και ο Άκης Σακισλόγλου. 

    Κάπου πίσω εθεάθη στην αρχή της εκδήλωσης και ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε.

    Δεν τους λες και λίγους, αλλά ύστερα από τρία χρόνια με περιορισμούς στις δημόσιες εκδηλώσεις και σε χρονιά που είναι εκλογική δεν ήταν και πολλοί…