Λόγια του Βαρδάρη

 • Παρουσία Σπυρόπουλου η κοπή της πίτας ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης- Τα «πηγαδάκια» και οι τυχεροί (φωτ.)
  06/02/2023 22:50

  Παρουσία Σπυρόπουλου η κοπή της πίτας ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης- Τα «πηγαδάκια» και οι τυχεροί (φωτ.)

  Παρουσία του γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλου η νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚινήματοςΑλλαγής Α’ Θεσσαλονίκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της παρουσία στελεχών του κόμματος και υποψηφίων βουλευτών.

  "Αυτή η μάχη είναι ιστορική, όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ, τη δημοκρατική παράταξη, αλλά για τον ελληνικό λαό, που αναζητεί μια ελπίδα, μια καλύτερη προοπτική για αυτούς και για τα παιδιά τους, που βλέπουν πραγματικά τα αδιέξοδα της πολιτικής και του κ. Μητσοτάκη, αλλά και δε θέλουν να επιστρέψουν ξανά στην καταστροφική τετραετία του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο" δήλωσε ο κ. Σπυρόπουλος και ευχήθηκε καλό αγώνα στους υποψήφιους βουλευτές.

  kopi-pitas-nomarxiaki-epitropi-pasok-spyropoulos-2023c.png


  Από την πλευρά του, ο γραμματέας της οργάνωσης Ευριβιάδης Ευριβιάδης ανέφερε πως η σημερινή εκδήλωση σηματοδοτεί την έναρξη του προεκλογικού αγώνα.

  Για συμβολικούς λόγους το πρώτο κομμάτι τις πίτας κόπηκε υπέρ του Τουρκικού και Συριακού λαού που δοκιμάζεται μετά τον μεγάλο σεισμό.

  Η τυχερή δημοτική οργάνωση ήταν εκείνη του δήμου Αμπελόκηπων Μενεμένης ενώ το φλουρί κέρδισε και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας.

  spyros-pegas.png


  Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου από την Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης.

  lekakis-spyropoulos.png
  kopi-pitas-nomarxiaki-epitropi-pasok-spyropoulos-2023b.png
  kopi-pitas-nomarxiaki-epitropi-pasok-spyropoulos-2023.png