Λόγια του Βαρδάρη

  • Παραλειπόμενα της πρώτης τηλεδιάσκεψης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης
    22/04/2020 18:38

    Παραλειπόμενα της πρώτης τηλεδιάσκεψης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης

    Χαμογελούν στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης μετά την λήξη της πρώτης τηλεδιάσκεψης του δημοτικού συμβουλίου, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι και είχε αίσια έκβαση. 

    Η συνεδρίαση κράτησε περίπου τέσσερις ώρες και ολοκληρώθηκε μετά τις 5 το απόγευμα. 

    Παρόντες ήταν όλοι οι επικεφαλής των παρατάξεων όπως και οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς απουσίαζαν μόλις τέσσερις σε σύνολο 47 συμβούλων. 

    Τα 21 θέματα, όπως πληροφορείται η στήλη, "πέρασαν" κατά πλειοψηφία, ενώ εκείνο που έκανε εντύπωση στους συμμετέχοντες είναι το γεγονός πως κανένας δεν διέκοπτε κανέναν. Αντιθέτως περίμεναν να ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις πριν πάρουν το λόγο, κάτι που δεν συμβαίνει στις συνεδριάσεις του οργάνου υπό κανονικές συνθήκες. 

    Στο κεντρικό παράθυρο του υπολογιστή βρισκόταν ο πρόεδρος του συμβουλίου, Δρόσος Τσαβλής που συντόνιζε την συζήτηση και το λόγο μετά τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα πήραν πρώτα οι επικεφαλής. 

    Όπως πληροφορείται η στήλη δυο στελέχη της διοίκησης, ο αντιδήμαρχος Πέτρος Λεκάκης και ο Κώστας Ιακώβου... μοιράστηκαν το ίδιο παράθυρο μιας και βρίσκονταν και οι δυο στα γραφεία τους στον δήμο και ο υπολογιστής του ενός ήταν "απασχολημένος" με άλλη τηλεδιάσκεψη.

    Μήπως, λέμε μήπως, να διατηρήσετε τις τηλεδιασκέψεις εάν είναι να... συντομεύετε τις συνεδριάσεις;