ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Συναγερμός λόγω ύποπτου κρούσματος

Άπαντες θα υποβληθούν σε εξετάσεις ανίχνευσης κορονοϊού - Ανεστάλησαν οι προπονήσεις

 01/08/2020 14:44

ΠΑΟΚ: Συναγερμός λόγω ύποπτου κρούσματος

Συναγερμός σήμανε σήμερα στον ΠΑΟΚ, καθώς μέλος της ομάδας παρουσίασε ήπια συμπτώματα που θα μπορούσαν να συνδεθούν με τον κορονοϊό. Η αντίδραση των ανθρώπων της ΠΑΕ ήταν ακαριαία και έτσι όλη η ομάδα και το τεχνικό τιμ θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα προπονήσεων αναστέλλεται. 

Ταυτόχρονα έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους των προπονητικών εγκαταστάσεων, με βάση τα όσα προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο. Σημειώνεται πως όλα τα μέλη της ομάδας είχαν υποβληθεί πρόσφατα σε εξετάσεις, σύμφωνα με τις οποίες άπαντες ήταν υγιείς. Συναγερμός σήμανε σήμερα στον ΠΑΟΚ, καθώς μέλος της ομάδας παρουσίασε ήπια συμπτώματα που θα μπορούσαν να συνδεθούν με τον κορονοϊό. Η αντίδραση των ανθρώπων της ΠΑΕ ήταν ακαριαία και έτσι όλη η ομάδα και το τεχνικό τιμ θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα προπονήσεων αναστέλλεται. 

Ταυτόχρονα έγινε απολύμανση σε όλους τους χώρους των προπονητικών εγκαταστάσεων, με βάση τα όσα προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο. Σημειώνεται πως όλα τα μέλη της ομάδας είχαν υποβληθεί πρόσφατα σε εξετάσεις, σύμφωνα με τις οποίες άπαντες ήταν υγιείς. ΣΧΟΛΙΑ

Επιλέξτε Κατηγορία