Λόγια του Βαρδάρη

  • Ούτε μάσκες ούτε γάντια στα διόδια;
    18/08/2020 13:13

    Ούτε μάσκες ούτε γάντια στα διόδια;


    Ιδιαίτερα ανήσυχη είναι νοσηλεύτρια, όπως λέει στο makthes.gr, η οποία ταξίδεψε οδικά από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τα Ζαγοροχώρια και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ότι οι εργαζόμενοι στα διόδια δεν είχαν ή δεν φορούσαν μέσα ατομικής προστασίας!

    Όπως λέει στο makthes.gr "εκτός από τα διόδια Μαλγάρων όπου οι εργαζόμενοι φορούσαν τουλάχιστον γάντια, στα υπόλοιπα δεν είχαν ούτε αυτά". H νοσηλεύτρια, τα στοιχεία

    της οποίας έχει η στήλη, κάνει λόγο για υψηλό κίνδυνο διασποράς από τις συγκεκριμένες παραλείψεις γεγονός που επεσήμανε και στους εργαζόμενους, τόσο για τη δική τους προστασία όσο και της κοινωνίας. "Mπορεί να μη φοβούνται πρόστιμα ωστόσο ας φοβηθούν ή ας υπολογίσουν τις ζωές τους" ανέφερε χαρακτηριστικά. "Οι μάσκες και τα γάντια είναι ό,τι αποτελεσματικότερο για τη μη διασπορά του κορωνοιού. Ας μην χαλαρώνουν όσοι πιάνουν τα χέρια εκατοντάδων για να μην πω χιλιάδων οδηγών και μάλιστα από ένα επίπεδο υψηλότερο από αυτούς. Τα σταγονίδια της αναπνοής ταξιδεύουν με μεγαλύτερη ταχύτητα και επικινδυνότητα απ´ό,τι τα αυτοκίνητα και οι σκέψεις μας"

    Μελ. Καρ.

    apodeixi-diodia-karapanagiwtidou-parapolitiko.jpg